Сипете си, Пеевски черпи!

1
Ядем боклуци, пием вода с уран, дишаме отрови и събираме и просим стотинки и левчета за да оперираме близките си. А дебелите гледат от страни и стават още по дебели
Ядем боклуци, пием вода с уран, дишаме отрови и събираме и просим стотинки и левчета за да оперираме близките си. А дебелите гледат от страни и стават още по дебели Снимка: БГНЕС

"ЩО НЕ ПРАЗНУВАТЕ? Сипете си, Пеевски черпи!
В древността римляните когато преяждали, си бъркали в гърлото, повръщали и продължавали да ядат. Горе долу същото правят и Буда и Шиши, като преядат с власт, повръщат я и после пак продължават да лапат и да се тъпчат. И не се заблуждавайте, не сте им дали вие властта, те си я дават и взимат, вие само легитимирате тяхната власт и плащате сметката.

Плащате всичко, от охраната на Пеевски, Доган и Буда, до вилите на любовниците им в Барселона и пурите им. Плащате новите им джипове, чантичките на Лилиту, плажа на Варадеро и дори китките, които поднасят по празници пред паметниците, пак вие плащате. Плащате за да ви крадат. Плащате за да ви правят на маймуни. А наглостта и алчността на дебелите са безкрайни. Както и глупостта на народа. Децата ни се избиват в училищата, ние се избиваме по пътищата.

Ядем боклуци, пием вода с уран, дишаме отрови и събираме и просим стотинки и левчета за да оперираме близките си. А дебелите гледат от страни и стават още по дебели. И лапат поредните милиарди от саниране, магистрали, огради и не знам какви путки майни проекти от които крадат и последните стотинки на този народ. Крадат дори от храната на децата в детските градини. И от лекарствата на болните. И от мизерните пенсии на старите хора, които са мизерни защото дебелите крадат и за това пари няма! И прокуратура няма, тя също е част от мафията. И за това няма и правосъдие, и справедливост, и възмездие. Защото ни управлява мафия.

Това се случи след поредният избор на Буда за премиер. И за това Пеевски черпи. Що не празнувате, нали си ги "избрахте"?"

Автор: Георги Борисов Георгиев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари