Сийка Милева: Ще проверяваме дали намереният Александър не е държан принудително

1
По думите ѝ е цяло чудо 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна
По думите ѝ е цяло чудо 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна Снимка: БГНЕС

По думите ѝ е цяло чудо 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна

Прокуратурата ще проверява дали намереният жив Александър от Перник не е бил държан принудително. Това заяви пред NOVA говорителят на прокуратурата Сийка Милева.

"От името на прокуратурата на Република България бих искала да изкажа благодарност на доброволците, намерили Сашко. Всички ние се молим той бързо да се възстанови", посочи тя.

По думите ѝ е цяло чудо 12-годишното дете да оцелее 8 дни без вода и храна. "Затова прокуратурата ще проверява версията дали той не е държан принудително от някого и дали този човек не го е пуснал заради обявената парична награда от неговия баща в петък", категорична е Милева.

И допълни: "По образуваното досъдебно производство ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, в която лекарите ще имат тежката задача да установят на база наранявания, измръзвания, дехидратация в организма на Сашко - дали той не е държан принудително от някого и дали не говорим за отвличане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари