Сидеров вини Иван Костов и влизането ни в ЕС за високата цена на тока

2
Мътят ви мозъците! Готови ли сте да умрете за САЩ? Самоубийци ли сте, пита лидерът на АТАКА
Мътят ви мозъците! Готови ли сте да умрете за САЩ? Самоубийци ли сте, пита лидерът на АТАКА Снимка: БГНЕС

Мътят ви мозъците! Готови ли сте да умрете за САЩ? Самоубийци ли сте?

Лидерът на националистическата формация "Атака" Волен Сидеров обяви, че бившият премиер Иван Костов и Европейският съюз били виновни за високата цена на електроенергията за бизнеса у нас.

Задавайки въпроса защо днес цената на тока у нас е убийствена и дали българските гражданите имат отговор на този въпрос, Сидеров настоява, че българите нямали отговор, защото "ви мътят мозъка".

"Двете американски централи, с които подписа договор за 15 години националният предател Иван Костов на 13 юни 2001 г., 4 дни преди изборите, ощетиха българския народ с 486 млн. лв. Ние ги плащаме сега и затова токът е скъп", отсече лидерът на "Атака" в позиция до медиите.

Той настоява, че днес онези, които са избрали управлението на "Продължаваме промяната", трябвало да решат кой трябва да определи цената на тока у нас и да изгони "наглите американски крадци".

"Апропо, прочетох, че шефът на ЕСО Цачев казал, че не може да спрем продажбата на ток навън. Защото сме имали договор с ЕС. А там е решението на въпроса. Колко щети ни нанесе присъединяването към ЕС. Милиарди. Решението е излизане от ЕС", увери националистът.

По думите му ЕС досега ни бил "убил" 10 милиарда със затварянето на АЕЦ, а сега ни "доубивали".

"Изходът от ЕС е спасение за България. Самоубийци ли сте? Троловете с лоботомия да изчакат, за тяхно добро е", завършва позицията на Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари