Щерката на Ернестина си показа прасковката!

3

Щерката на Ернестина Шинова си показа прасковата.

Дъщерята на актрисата е изключително палава и хич не си поплюва. Последната й провокация разбуни мрежата, а хубавицата доста се забавлява като пуска палави снимки, пише Hotzona.bg

Красавицата, която учи медицина, реши да подразни гаджето си с палаво фото на прасковка, която се гушеше между бедрата й. Провокативният кадър обаче се оказа един от най-харесваните в социалните мрежи. Това не е първият подобен фотос на хубавицата, която има навика да се закача не само с нежния пол, но и с мъжете. Като например да посочи къде според нея се намира мозъкът им.

На друга снимка, Йоана се е снимала само чаршаф. В спалнята. А на трета съблазнително е засмукала пръста с неподправено еротично послание пред обектива на камерите.

По всичко изглежда, че наследницата на Ернестина Шинова е наследила непокорния характер на актрисата и Андрей Слабаков.

И дори може да бъде по-дръзка и от майка си. Припомняме ви, че звездата от ВИП Брадър също има изключително дързък характер.

Актрисата демонстрира прелести в еротична фотосесия преди години, която накара мнозина да онемеят, тъй като е досущ като Бриджит Бардо на снимките. Дръзка, провокативна и изключително съблазнителна.

По всичко изглежда, че Йоана досущ прилича на нея.

Източник: Hotzona.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари