Щастливи ли сте на проспериращата територия, управлявана от Баце?!

3
Пасете спокойно…докато дойде време за кланицата!
Пасете спокойно…докато дойде време за кланицата!

След като миналата неделя голямата част от българите не излязоха да гласуват, явно се чувстват щастливи на проспериращата Територия, управлявана от Баце. Само аз заради песимизъм не виждам щастливите хора и случки около мен. Така че да погледнем положително:

От другият месец токът се увеличава САМО с 3,5 до 5 %. А можеше да е с 50 %. Размина ни се, трябва да сме щастливи. То и ток, парно и вода, както и всички стоки ще се увеличат, ама карай, щастие да има. Ей, Баце увеличи заплатите на администрацията с цели 10 %, а пенсионерите другият месец ще получат с ЦЕЛИ ТРИ ЛЕВА по-големи пенсии средно. Направо се чудя какво ще ги правят тези пари – дали ще си плащат сметките, дали ще си купуват лекарства или ще изберат да ядат. Техен проблем. И без това управляващите казаха, че възрастни и болни хора не ни трябват в България. Та да видим просперитета в здравеопазването. За химиотерапия пари пак няма. Но пък има за НЗОК за нови джипове, климатици, обзавеждане….щастие…

Тези дни видяхме качеството на строителството на прословутите пътища и магистралите на Баце покрай пороите. Интересното е, че в Пловдив старите, изградени преди десетилетия булеварди не се наводниха, а само новите. Като гледах подлеза на „Гладстон” за СЕДЕМ МИЛИОНА лева /по-скъп от новия път Пловдив-Асеновград/, си мислих, че са си оставили дипломите и ръцете вътре. Толкова некадърно го правеха. Е, видя се. Но пък…и кметът и строителите и те са хора, бял хляб искат да ядат. След няколко месеца отново ще го ремонтират, пак ще дадем едни милиони.

Ние ще си работим, за да плащаме данъци, такси и всичко. Възрастни и болни не ни трябват. Лошото е, че работоспособните намаляват на проспериращата територия. И вие, които гласувахте за Баце, защо не попитате децата си защо не остават тук, а бягат навън? Защо не остават в просперираща България, а предпочитат да мият чинии в чужбина?

След като не гласувахте, значи сте доволни и щастливи. Пасете спокойно…докато дойде време за кланицата!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари