Шокиращи кадри от кървавата баня в Красногорск

0
Тв канал "Звезда" публикува шокиращи кадри от мястото на кървавия разстрел
Тв канал "Звезда" публикува шокиращи кадри от мястото на кървавия разстрел

Тв канал "Звезда" публикува шокиращи кадри от мястото на кървавия разстрел, станал днес по обед в административния център на Красногорск.

Афектиран бизнесмен нахлу в кабинета на зам.-кмета Юрий Караулов и шефа на електроразпределението в Красногорск Георгий Котляренко. На видеото се вижда как работят следователите, а на пода все още лежат труповете на двете жертви. В момента територията около зданието на администрацията е отцепена. На място работят криминалисти, пише Всеки ден.

Според първоначалната информация убиецът - бизнесменът Амиран Георгадзе се опитал да застреля двамата чиновници с автомат, който обаче засякъл. Тогава побеснелият мъж извадил пистолет, 9 мм калибър и стрелял няколко пъти в двамата.

Убиецът чакал почти две години документ от общинската администрация, за да започне строителството на жилищен комплекс. Чиновниците обаче протакали. Тази сутрин станало ясно, че компанията на предприемача е обявена във фалит и управлението й минава под чуждо ръководство. С това чашата на търпението на мъжа преляла и той се решил на саморазправа.

След разстрела Георгадзе избягал от местопрестъплението с черен джип. Опитал се да се укрие, но скоро полицията установила местонахождението му. Според ТАСС мъжът се намира в селището Тимошкино. Жителите са уведомени да не напускат домовете си. Съобщава се, че мъжът е въоръжен и много опасен. Междувременно стана ясно, че бягайки, Георгадзе е застрелял още един човек - мъж със скутер.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари