Шофьорка прегази пеещия померан Жаклин

0
Жената избягала от мястото на инцидента
Жената избягала от мястото на инцидента Видео: NOVA

Жената избягала от мястото на инцидента

Пеещият померан Жаклинкучето, станало известно в социалните мрежи, е било блъснато и убито близо до дома си във Владая.

Собствениците на Жаклин – Теодор и Нора, разказаха, че шофьорът е жена, която е преминала с превишена скорост през домашния им любимец.

Според Теодор жената е била пияна.

„Разговарях със съсед, кучето излезе, изпишка се, викнах я към мен, но тя чу шумната кола и се спусна към нея”, разказа Теодор. Кучето е блъснато, а автомобилът продължил. Теодор подгонил колата и малко след това я спрял. „Отворих вратата, тя не знаеше къде се намира, видимо нетрезво състояние беше. После разбрах от хората, че постоянно шофира в нетрезво състояние. По-късно вечерта пак я срещнах, а тя не ме помнеше. Знаеше, че е бутнала кучето, но в последствие започна да отрича”, разказа Теодор в ефира на NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Балканеца
    Намирисва малко историята. Догонил я, спрял я, пияна била... що не я задържа, що не викна полицаите. А тая реално може и да не е разбрала, че е бутнала кученцето. То хайванчето не е виновно, но стопаните му наистина са безотговорни.
  • 14
    4
    Кучето не в виновно!
    Разхождат ги без задължителната каишка, освен това вече никой и не чисти след домашния любимец, след като се изака навън. Обикновените извинения на техните стопани са, че "То не хапе!" - "то" може и да не хапе, ама ака и децата по невнимание газят върху кучешкото лайно! Иначе пък има "Зоополиция" на държавна заплата ...
  • 14
    3
    Да
    Абсолютно подкрепям мнение 1, тези са безотговорни стопани допуснали кученцето да излезе свободно на улицата. Сега съжаляват, ама то някои житейски уроци се учат по "трудния начин".
  • -5
    2
    Нямам думи
    Към Ааа Не. Че то по твойта логика ще си направят и ново дете а не не майната му на кучето каза . Ей това е българина. Оная де карала пияна не е виновна медал ще й дадем, ама на кучето майната му. Безотговорна/ен си ти с твоите коментари и неадекватно мислене, а не стопаните на кучето.
  • 17
    1
    Аааа, НЕ!
    Не, не и не! Баси безотговорните хора! Ако си бяха държали песа на повод, щеше да е още жив! Че те така безотговорно ще оставят и двегодишната си дъщеря сама на тротоара, докато сладко си лафят с комшията, и пак някой друг ще им е виновен! Кучето – майната му, ще си вземат друго, но с децата очите ви трябва да са отворени не на четири, а на 16!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари