Шофьор от Перник "изгоря" при проверка в Глоджево

8
Мъжът е управлявал автомобила си без застраховка „Гражданска отговорност“ и фалшива книжка
Мъжът е управлявал автомобила си без застраховка „Гражданска отговорност“ и фалшива книжка Снимка: БГНЕС / архив

Мъжът е управлявал автомобила си без застраховка „Гражданска отговорност“ и фалшива книжка

На 5 февруари около 04:55 часа в град Глоджево на ул. Димитър Благоев екип на полицията е спрял лек автомобил "Фолксваген Голф" с шуменска регистрация, с водач 43-годишен мъж от гр. Перник. В хода на полицейските действия е установено, че мъжът управлява автомобила без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ и за констатираното нарушение му е съставен акт по Кодекса за застраховането, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

При допълнителната проверката на документите му е констатирано, че той си служи с неистинско свидетелство за управление на МПС от чуждестранен образец - Полша.

Установеното от полицейските служители е документирано и по случая е заведена преписка по описа на РУ – Ветово, за изясняване на данните за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари