Отнеха шофьорската книжка на Явор Бахаров след отказ от тест за наркотици

0

Актьорът е бил спрян за рутинна проверка от пътни полицаи

Пореден казус с Явор Бахаров. Пътни полицаи са отнели книжката му и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици, съобщи NOVA.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка, този следобед. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.

Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление.

Автомобилът му останал на паркинг до Шереметя. Предстои репатрирането му на безопасен паркинг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Николай
    Не ме интересува, ако ще и хероин да си боцка, отдавна ми падна в очите. Ама да си вземе един пъпчив тийнейджър за 2000 лева на месец да го вози насам натам.
  • 13
    3
    Дгд
    Скапания наркоман бърза за дозата.
  • -7
    2
    Готен
    Няма проблеми,всичко е в рамките на нормалното ;) !
  • 23
    1
    джони уокър
    Абе просто момче и това е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари