Шофьор на микробус с мигранти се опита да избяга от полицията

0
Преди излизане от Костинброд 31-годишният шофьор за малко намалява скоростта и скача от превозното средство
Преди излизане от Костинброд 31-годишният шофьор за малко намалява скоростта и скача от превозното средство Снимка: БТА

В микробуса е установена група от мигранти, самоопределили се като граждани на Сирия

Към 14.30 часа днес екипи на СДВР засичат микробус, който се е движел с висока скорост по околовръстния път, съобщиха от МВР. Шофьорът не спира на подадените сигнали. Незабавно са предприети действия по проследяването и задържането на превозното средство, в които активно се включват полицаи от ОДМВР-София. Според данните до момента, в района на Костинброд, след като преминава през различни улици, шофьорът прави рязко обратен завой към София и преди излизане от Костинброд за малко намалява скоростта и скача от превозното средство, което на собствен ход спира, удряйки три паркирани автомобила.

След кратко преследване водачът – 31-годишен, е задържан. В микробуса е установена група от мигранти, самоопределили се като граждани на Сирия. Огледът на място продължава и в момента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари