Шофьор блъсна 17-годишен младеж на пешеходна пътека и избяга

0
Според свидетел, автомобилът дори не намалил
Според свидетел, автомобилът дори не намалил Видео: NOVA

Според свидетел, автомобилът дори не намалил

Кола блъсна 17-годишно момче на пешеходна пътека в София късно снощи. Инцидентът стана на Площада на авиацията, минути преди 22 ч., съобщава NOVA.

От Спешна помощ съобщиха за NOVA, че момчето е с контузия на крака и е откарано в „Пирогов”. Шофьорът, ударил пешеходеца, е избягал от мястото на инцидента. По наша информация полицията издирва конкретен модел автомобил с тъмен цвят.

„Видяхме момчето, преди да тръгне да пресича. Две секунди по-късно чухме много силен удар и в същия момент видях в огледалото, че момчето хвърчеше. Погледнах номера на колата и това, което успях да кажа на полицаите”, спомня си Борис Пашов, който става неволен свидетел на удара. Според друг очевидец - Иван Пейчев, колата, която блъснала момчето, дори не намалила. „Изблъска го някъде около 10 метра и за съжаление шофьорът избяга”, казва още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари