Шестима издирвани са заловени при спецакция на полицията в Русенско

2
Арестувани са 11 човека
Арестувани са 11 човека

Арестувани са 11 човека

Единайсет души са арестувани при полицейска спецоперация в Русенско. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева.

Целта на поредната специализирана полицейска операция, състояла се през целия вчерашен ден, е за ефективно противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, подобряване на пътната безопасност и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони в населените места на обслужваната територия.

В нея са участвали екипи от всички подразделения на областната дирекция на МВР, на жандармерията и служители от Регионална дирекция по горите, съобщава 24 ЧАСА.

При операцията са проверени 716 души и 505 превозни средства. Съставени са 44 акта за нарушения и 403 фиша. Открити са шестима души, обявени за издирване. Установени са и извършителите на 26 престъпления, като 11 души са задържани за срок до 24 часа.

Униформените служители са проверили 13 пункта за черни и цветни метали, 37 заложни къщи, 22 питейни и увеселителни заведения, 35 търговски обекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари