Шампион на България по шахмат търси спонсор

0
Теодор Недев всяка година взема участие в Международния турнир на побратимите градове и защитава престижа на град Русе
Теодор Недев всяка година взема участие в Международния турнир на побратимите градове и защитава престижа на град Русе

Теодор Недев е многократно доказал себе си шампион в областта на спорта. Носител е на десетки медали от национални и международни състезания.

През 2011 г. получава след-дипломна квалификация за Треньор по шахмат в НСА.

От 1992 г. насам русенецът Теодор Недев всяка година взема участие в Международния турнир на побратимите градове и защитава престижа на гр. Русе и България. Турнирът се провежда ежегодно в Сент Уан, Франция. За 14 години той е печелил турнира пет пъти, което го прави състезателят с най-много индивидуални победи в историята на турнира. Благодарение на неговите умения и качества в шахмата България се класира многократно в челната тройка.

Теодор Недев е основател и председател на „Българската Федерация по Джанги“, „Българската Федерация по Го-Уейци-Бадук“, „Българска Федерация по Шоги“, „Бълагрска Федерация по Сянци – Китайски шах“. Бенифицирал е десетки хора да се занимават активно с йога, бойни изкуства, логически игри, да потърсят и открият път към по-дълбоки нрави, идеали и ценности.

Към настоящия момент Теодор търси спонсори, фирми и/или бизнесмени, които се интересуват и вълнуват от развитието на шахмата в България, за да продължи да взима участие в турнири по шахмат като предстоящото Отворено Първенство по шахмат в Пловдив (29.01 – 06.02).

Сумата, от която се нуждае е 1500 лв. Майсторът предлага на своите спонсори реклама и популярност (реклама в фейсбук страниците, в медиите – телевизия, радио и онлайн реклама, по време на събитията, които Теодор Недев като супервайзор и неговият екип организират – спортни състезания по ушу, национални фестивали по йога и турнири по логически игри); тиймбилдинги. Предимството в тиймбилдингите е възможността да се усвоят на практика игри като Сянци-Китайски шах; Го-Уейци-Бадук и Шоги-Японски шах, които г-н Недев внася и разпространява официално в България.

При желание да спонсорирате участието на Теодор Недев в предстоящото Отворено Първенство по Шахмат, което ще се проведе от 29.01 до 06.02 в гр. Пловдив, може да го направите като се обадите на тел. +359 888 944 875. Банкова сметка: BIC BPBIBGSF BG76BPBI79211045677401 Всеки спонсор ще получи фактура или документ за дарение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари