Сексът и съда

0
Аз ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 години...
Аз ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 години...

Аз ако съм искала да преспя с Бойко, съм щяла да преспя преди 5 години. Сега зорлем да го правя пет години по-късно, просто когато не искам, няма смисъл. Това се чува да казва вече бившата председателка на Софийския градски съд в пореден аудиозапис, разпространен днес от сайта „Биволъ“.

В 31-секундния звуков файл се чува единствено гласа на Янева, като не се разбира с кого разговаря тя.

Ся за к’во, трябва да отида да влизам в някаква ситуация, в която да се чудя ни напред, ни назад, да стане още по-лошо. Няма смисъл да влизам в такава ситуация. Ти какъв мислиш ще ми бъде разговорът с него? Че ме пита юридически правилно ли съм подписала СРС-та ли“, пита съдийката.

„Биволъ“ припомня, че през май 2010 г. Владимира Янева бе част от водена от премиера Бойко Борисов правителствена делегация, която се срещна с папа Бенедикт XVI във Ватикана. Според изданието Янева е била единственият представител на съдебната власт в делегацията.

В разговорите между Янева и Ченалова липсват коментари за това какво би ги питал Борисов за по-комплексни юридически и държавни въпроси като съдебната реформа.  От продължението обаче става ясно, че лежерните преживявания покрай премиера са свързани с много по-сериозни въпроси за корупционни практики в упражняването на властта.

До момента обаче няма знак, че прокуратурата и ВСС имат воля да проведат независимо и обективно разследване.

Източник: Биволъ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари