Седмичен хороскоп за 31 май - 6 юни 2021

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Тази седмица звездите и планетите ще се опитат да се противопоставят на ретрограден Меркурий. Тази борба ще се усети с всяка част на душата на Овена.

Хората от този знак могат да станат нерешителни, нервни. Това може да бъде коригирано само чрез общуване с тези, които могат да подкрепят в трудни моменти. Знаците на Вселената ще покажат на Овена, че стоят неподвижни и пропускат късмета си. Ако това наистина се случва, тогава е време да преосмислите принципите си и да започнете нов живот.

Телец

Телецът ще може да усети пълната сила на отрицателните потоци, но на 2 юни Венера, превръщайки се в Знак на Рака, ще промени всичко към по-добро. Телецът ще спечели твърдост, късмет и самочувствие. Трябва да общувате с токсични хора възможно най-малко, по-често разчитайте само на себе си. Телецът трябва да бъде по-независим, защото зад маската на приятели могат да се крият опасни хора, жадни за лесни пари. Сега шансовете за голям успех са около 50-50. Телецът се нуждае от увереност.

Близнаци

Близнаците тази седмица трябва да се отърват от вредните енергийни привързаности възможно най-скоро. Знак, че тези обвързвания съществуват, могат да бъдат постоянни срещи с бившия, мисли за миналото, натрапчива носталгия, съжаление. Астролозите съветват проблемите да се лекуват по-лесно, защото провалът може да се превърне в триумф. В любовна връзка може да се появи нова променлива. Възможно е Близнаците да научат нещо ново, неизвестно досега за половинката си. Това може да е неприятна истина.

Рак

Раците трябва да се фокусират върху областта на любовта. На първо място, това се отнася за тези, които търсят сродна душа. Можете да започнете нова връзка. Всеки, който вече е успял да придобие любим човек или дори семейство, трябва да отдели време за укрепване на отношенията. В края на седмицата е важно да отделяте повече време на децата, родителите и любимия човек. Егоизмът може да причини големи кавги и недоразумения.

Лъв

За Лъв тази седмица звездите ще помогнат за решаването на всички основни проблеми и постигането на желаните цели. Практиката за постигане на цели ще помогне на хората от този знак да ускорят разрешаването на проблемите, които стоят на пътя. Астролозите настоятелно препоръчват да бъдете внимателни в общуването, особено с непознати хора. Препоръчително е да не казвате на никого за плановете си за бъдещето, тъй като това може да доведе до провала им. Ключовете за успеха в началото на това лято са независимост, отговорност и точност.

Дева

Противно на общоприетото схващане, много от нас не са възпрепятствани да станат по-успешни от други хора, а от собствените си мисли . Астролозите съветват Девата да се грижи за себе си - да работи върху страховете си и да се настрои на положителна вълна. Най-вече хората от този знак ще имат късмет в това, което са избрали за основно и водещо. Важно е да дадете приоритет от първите минути на понеделник, за да не губите време за това по-късно. Ретроградният Меркурий прави Девата уязвима и слаба, но от 2 юни ситуацията ще се промени към по-добро благодарение на укрепването на Венера.

Везни

Везните ще имат много късмет в областта на работата, особено ако човек от този знак се занимава с творчески дейности. За да влезете и да поддържате потока по-бързо , ще трябва да прекарвате повече време с вдъхновяващи хора. Астролозите съветват да се пазите от постоянна комуникация с тези, които винаги се съмняват в нещо. Това е подходящ момент да започнете да се променяте отвътре. След това Везните ще могат да видят от първа ръка как се променя светът около тях. Всичко е взаимосвързано - положителните мисли водят до правилните промени в живота.

Скорпион

В периода от 31 май до 6 юни Скорпионите ще могат да намират по-рано изгубени неща, успешно да стартират нов бизнес. Тези хора понякога си мислят, че винаги са прави, но не са. Сега е по-добре да не доказвате невинността си с пяна в устата, особено на близки хора. Това може да повлияе негативно на отношенията, доверието и настроението.

Стрелец

Всеки, който вече има връзка, е по-добре да не действа прибързано. Всяка дума и всяко действие трябва да се обмислят и претеглят. В противен случай може да започне черна ивица от кавги и недоразумения. В работата и бизнеса това е продуктивно време за промяна на посоката.

Козирог

Козирозите в началото на лятото трябва да помнят за творческата енергия на оптимизма . Ако тези хора започнат да възприемат всичко, което се случва, по-лесно, животът им също ще стане по-лесен. Всякакви неприятности бързо ще се изчерпят, ако ги третирате като абсурден инцидент. Сега не бива да се отдавате на самокопане и да живеете в миналото. Трябва да насочите погледа си към бъдещето. Козирозите могат да започнат да търсят нова работа, да отварят нов бизнес. Командировките и новите бизнес познанства също ще бъдат полезни.

Водолей

В началото на седмицата Водолеите могат да започнат неблагоприятен период, в който ще станат много взискателни към себе си. Меркурий ще посява съмнение, че Водолеят е уникален. Астролозите препоръчват на тези хора да се запознаят с най- важните предимства на зодиакалните знаци, за да се уверят, че наистина притежават набор от качества, които никой друг не притежава. Втората половина на седмицата ще донесе положителни промени, животът на Водолеите ще започне да се променя драстично. Експерти отбелязват, че това ще бъде началото на нов етап в живота им.

Риби

Рибите могат да почувстват, че са загубили пътя си и не могат да се върнат към него. Да, на радара може да се появят нови проблеми, но те няма да бъдат критични и важни. Сега е необходимо да се съсредоточим върху търсенето на нови задачи, нов висш смисъл. Въпреки вроденото си смирение, Рибите ще станат център на внимание. Тяхната харизма и чар ще се издигнат до небето, но не веднага, а по-близо до четвъртък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари