Седмичен хороскоп за 23 - 29 май 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

През седмицата от 23 до 29 май ще очаквате развитието на важни лични или професионални събития в живота на момиче или на жена, която е ваша роднина или приятелка. Възможно е тя да се нуждае от вашата помощ или подкрепа, или просто да иска да ви зарадва с един успех.

През тези седем дни неочаквано ще се измъквате от различни сложни ситуации или затруднения, но избягвайте да се възприемате като късметлии. Ако играете нечестно спрямо други хора, рано или късно ще ви се наложи да платите за собствените си действия. Използвайте благоприятните тенденции на тази седмица да разрешите отговорно и честно според възможностите си някои неприятности в живота си. През тази седмица ще ви бъде приятно да комуникирате или да се срещнете с някой, който е ваш приятел или познат.

Влиянието на жените в живота ви през тази седмица ще бъде важно, тъй като ще смекчи някои негативни качества на характера ви и ще ви помогне да намерите правилна посока, в случай че изпаднете в някакво затруднение.

През седмицата избягвайте покупка на луксозни вещи, освен ако не става дума за такива, които са важни за вашето домакинство.

Пестете и разпределяйте разумно финансовите си ресурси.

Момчетата и момичетата нека да се подготвят за едно важно време, което ще ви даде възможност да постигнете прогрес и напредък във вашето образование, в цели които имате в живота или отношения, които означават много за вас.

Събитията ще имат едно по-бързо развитие през тези седем дни, което ще изиска по-голяма концентрация от вас и умения да реагирате в различни ситуации.

Някои от благоприятните тенденции на седмицата ще бъдат усетени в семейството и в семейните ви дела, независимо дали живеете със своите родители под един покрив или не.

Мъжете могат да се усетят като изпаднали в някаква дупка, вследствие на неприятност, чийто изход в момента не може да видите ясно. За всеки един от вас тази ситуация ще има различен характер, и усещането за безизходица ще бъде много неприятно.

Всъщност има решение, но то ще дойде в правилния за това момент. Сега ще бъде важно да бъдете търпеливи и да изчакате развоя на следващите събития. Тази сложна тенденция може да засяга основно вашите материални, имотни или имуществени интереси и права.

Жените ще имат повече задачи свързани с различен вид бумащина, документи, договори, кореспонденция с различни хора и така нататък. Важно място през седмицата за вас ще има любовта, чувствата които съществуват или не във вашите любовни, брачни или семейни отношения.

Много изненади носят контактите ви с хора от различни разстояния, независимо дали те са ваши родственици, приятели нови или стари познати.

Телец

През седмицата от 23 до 29 май мнозина ще разчитат на вашите съвети, помощ или съдействие при изпълнение на техни задачи и ангажименти.

Подобни очаквания ще има предимно от страна на млади хора от близкото ви обкръжение.

Седмицата вещае събития и новини свързани с бременност или с раждането на бебе.

Неприятностите или противоречията в любовните ви отношения ще преминават бързо, затова избягвайте тяхното задълбочаване или връщане към стари спомени, грешки и неприятни преживявания.

Тази седмица вещае важна благоприятна промяна в семейството ви, която за всеки от вас ще бъде различна и ще се усети по различен начин.

За някои от вас може да бъде видима и свързана с много напрежение, за други може да е само намек за предстоящи събития от подобен характер.

През седмицата очаквайте разговори с хора, които ще са натоварени със сериозни лични или професионални проблеми, уплашени от появата или развитието на някакво събитие, страх за бъдещето и други.

Момчетата и момичетата могат да преминат през една интересна седмица на прогрес и напредък в задачи и дела свързани с образование или кариера. Ще имате достатъчно време за основните си задачи и за развлечения, стига да съумеете да намерите баланса между тях.

Много интересни планове могат да възникнат или да направите през тези седем дни за близкото си бъдеще, и вероятно интуитивно ще намерите най-добрия ход за тяхното изпълнение.

Много интересни преживявания може да имате през седмицата с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, предимно от мъжки пол.

Мъжете ще преминат през седмица, в която ще трябва да потърсят едно по-практично разрешение на свои неприятности, ако не искат тяхното задълбочаване. Не винаги победата или успеха са най-важните неща към, които трябва да се стремите.

Здравословния и спокоен начин на живот ще ви даде достатъчно енергия да продължите напред с нови идеи, планове и мечти.

През седмицата ще имате полза от общуването си с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, които ще ви дадат едно по-оптимистично виждане на някои деликатни неща в живота ви.

Тази седмица ще благоприятства изпълнението на ваши задачи свързани с дома ви, с техника или имущество, което семейството ви притежава.

Жените ще трябва първо да се фокусират върху изпълнението на задачи от изминалата седмица, които все още не са приключени поради различни причини. През тази седмица може да срещнете човек от миналото си, което да ви върне към приятни или неприятни спомени.

В здравословен план може да възникне причина за посещение при лекар, за някакъв вид терапия и други полезни за здравето ви действия.

Близнаци

През седмицата от 23 до 29 май ще преминете през няколко сложни ситуации, които ще изискат мобилизация на вашия дух. Имайте вяра в това, което ви се дава като изпитание или преживяване, тъй като в тях има определен смисъл.

Използвайте тази седмица да осъществете отложени поради различни причини лекарски прегледи или лечение (терапия).

Погрижете се да си осигурите по-здравословен начин на живот, особено ако живеете в големи градове.

Не прекалявайте с удоволствията, алкохола или цигарите, дори да имате поводи за събиране по приятни поводи. Не мислете, че това са незначителни неща.

През тази седмица избягвайте всякакви хитрости или манипулации от ваша страна, въпреки че вярвате в добрите си намерения. Сега подобни действия ще ви въвлекат в неприятни ситуации, чиито последствия да се окажат непредсказуеми.

През тези седем дни ви предстои да се разделите с някои неща или с хора. Истината е, че тяхното време за действие във вашия живот е приключило. Не се опитвайте да спрете естествения ход на събитията.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие, кариера или бизнес. През тези дни ще можете да се представите по-добре и хората да видят вашите реални възможности и познания.

През седмицата ще получите различни покани или предложения, които ще ви донесат приятни емоции и преживявания.

Развитието на събитията през тази седмица може да бъде по-бавно. Така обаче, живота ще ви помогне да изградите стабилни основи на един успех, който ще имате възможност да реализирате през следващите няколко седмици.

Момчетата и момичетата ще бъде добре да се научат да изчакват през тази седмица какво другите хора искат да им кажат, и да внимават със своите реакции, решения и действия. През тези седем дни може да се окаже, че сте пропуснали или лекомислено сте оставили някои свои задачи от изминалата седмица неизпълнени.

Е, през тази седмица ще трябва да свършите и тази работа. Отличниците или тези от вас, които не оставят днешната си работа за утре, ще могат да се насладят на седмица, в която късметът в повечето случаи ще бъде на ваша страна.

Седмицата ще благоприятства покупки, които са важни за вашия външен вид или за дейността, с която сте ангажирани.

Мъжете ще трябва да се примирят с присъствието в живота си на хора, които имат труден или опърничав характер и да намерят начин да общуват с тях хармонично и без проблеми.

Не пиша, че това е лесна задача, но предизвикателствата в живота са за това, да ни помогнат да научим нови уроци. През тези седем дни се опитайте да избягвате хитри или нелоялни действия, както и се пазете от такива.

Опитите на някои хора да направят клюка от преживяване във вашия живот, могат да ви наранят емоционално. През тази седмица мнозина от вас ще намерят кураж да започнат или да реализират една важна промяна в живота си.

Жените ще следят с интерес различни новини, както свързани в населеното място, където живеете така и в един по-широк мащаб. Тези новини ще бъдат основна тема в разговорите ви с хора от близо и далеч, които са ваши приятели или роднини.

И през тази седмица няма да липсват изненади в живота ви, но те ще дойдат чрез различни съобщения, писма, чрез средствата за информация и така нататък.

През тези седем дни общуването ви с хора родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв няма да бъде случайно и ще има някакво особено значение.

Рак

През седмицата от 23 до 29 май внимание ще изискат вашите професионални отговорности и задължения. Не си позволявайте да бъдете разсеяни на работното си място, да претупвате работата си или да разчитате на съвестното отношение на колеги.

През тези седем дни може да попаднете в много неприятна ситуация, особено ако работата ви по някакъв начин е свързана с пари или с финансови документи.

В генерален план седмицата обещава да бъде благосклонна към вас при уреждане на финансови дела, чрез които очаквате да получите пари или да си осигурите нови доходи.

Благоприятно влияние върху тези неща ще има от страна на ваши роднини или хора, с които имате специални отношения.

През седмицата може да възникне период на паника и стрес свързан със здравето на човек от кръга ви роднини или приятели, който/ която ще успее да се възстанови и излекува, но ще се нуждае от повече време за лечение.

Внимание през тези седем дни ще изискат важни за вас отношения с представители на различни фирми, компании, институции, организации и др..

Тази седмица вещае важна новина свързана с майка, баба, сестра или друга родственица.

Не е изключено да получите покана за годеж, сватба или друго голямо семейно събиране.

Момчетата и момичетата ще преминат през една непредсказуема седмица, в която могат да се случат много неочаквани неща, или вашите планове да имат едно неочаквано развитие. През седмицата може да се срещнете с неочаквани хора, да отидете на неочаквано място и въобще да преживеете всякакъв вид изненади.

Много срещи и контакти носи тази седмица за вас, които ще ви обогатят с нови знания, информация или ще спомогнат за разширяване на кръга ви от приятели. За някои от вас седмицата носи повод за събиране свързано с мъж над 35-годишна възраст.

Мъжете няма да са в най-добрата си форма през тази седмица, тъй като проявите на една по-голяма емоционалност ще ви направят твърде мнителни и докачливи.

Трудно ще приемате по-различната позиция на хората около вас, или ще реагирате твърде емоционално на всеки един коментар свързан с вашата работа или с начина ви на живот.

Целта на неприятностите, които ще имате през тази седмица не е да ви натоварят, объркат или причинят някаква загуба, а по-скоро да направите една необходима реорганизация в начина си на живот и в целите, които сте си поставили на този етап. Много внимателно действайте по въпроси свързани с вашия любовен живот, които създават напрежение в отношенията ви.

Жените ще има достатъчно задачи свързани с пари или с различни финансови документи.

Възможни са разговори или общи действия с жена, които ще имат значение за вашия личен или семеен бюджет, както и за вашия бизнес, ако имате такъв. Повечето задачи свързани с различни договори и всякакъв вид бумащина определено ще изискат по-сериозно внимание от ваша страна, за да не допуснете грешки, които евентуално могат да ви причинят парични или друг вид загуби.

Лъв

През седмицата от 23 до 29 май ще имате отговорни ангажименти свързани с документ, договор, уреждане на важни финансови или професионални отношения.

Многото информация, която ще получите през седмицата може да създаде по-голямо вътрешно напрежение у вас.

Седмицата носи отлагане на среща или събиране, като причината за това може да бъде ваше решение или възникване на неочаквани нови обстоятелства.

Като цяло тази седмица ще бъде трудна за планиране, тъй като динамичността на събитията, по-голямата ви емоционалност ще ви поставят в нови и най-различни неочаквани ситуации.

Това е важна и градивна седмица за вас, но също така ще бъде време за раздяла, разчистване, приключване преди новите неща и хора да заемат своето място в живота ви.

През тази седмица може да възникне необходимост или вие да вземете инциативата за разговор или среща. Ще имате важна тема за разговор, който обаче трябва да бъде конструктивен, без излишни емоции или без някакви предварителни очаквания.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, особено ако то има връзка със среща или с предстоящи преживявания с приятели, с романтичен партньор или с роднини.

Представител на въздушен зодиакален знак, който живее на разстояние от вас ще ви изненада приятно.

Момчетата и момичетата могат да предприемат пътуване през седмицата, което може да бъде наблизо извън населеното място, в което живеете, но може да бъде и на едно по-далечно разстояние. Самото пътуване едва ли носи момент на изненада и то по-скоро ще бъде очаквано и планирано.

Някои от вас ще се зарадват на гости, които ще пристигнат от друг град или държава, а трети ще разширят кръга си от приятели, които живеят в различни населени места. Определено през тази седмица ще сте склонни да отделите повече време за приятни занимания, което не означава, че ще изоставите основните си задължения.

Мъжете ще преминат през седмица, в която им предстои да вземат важни решения, които може да се окажат доста трудни, тъй като ще променят не само вашия личен живот, но вероятно и живота на други хора.

Седмицата ще благоприятства съдебни и юридически дела и ангажименти, предимно от финансов характер. Несемейните представители на този зодиакален знак ще са много романтични, емоционални, като това ще бъде причина за търсене на нови връзки чрез различните онлайн средства за комуникация или социални мрежи.

Жените ще запомнят седмицата с различни срещи и събирания, в които най-интересното ще се окаже размяната на полезна или интересна информация. Именно в един такъв момент у вас може да се зароди една нова идея. Тя ще се нуждае от своето време за да се избистри, за да можете да прецените доколко е реално постижима.

През тази седмица ще отделите по-голямо внимание или ще отделите повече време за общуване на хора родени под водните зодиакални знаци. Неприятностите през тази седмица ще са свързани с излишни или недобре обмислени разходи, или загуба на пари поради различни причини.

Дева

През седмицата от 23 до 29 май ви предстоят интересни срещи и разговори с най-различни хора.

Тези неща ще бъдат в основата на нови перспективни за вас планове и проекти, както в личен така и в професионален план.

Седмицата вещае неочаквана среща или неочакван разговор с човек, с когото може да се срещнете за първи път.

През тази седмица ще ви изненадат неочаквани проблеми или неприятности. Вие ще търсите много задълбочено причината за тяхното възникване. От вас вероятно ще се изиска по-голямо търпение и мъдрост при тяхното разрешаване.

Тази седмица няма да бъде от най-благоприятните за пътуване, но вероятно през тези седем дни ще направите планове за пътуване в близко бъдеще. Те определено ще имат по-голяма възможност за реализация или ще ви донесат важен за вас успех.

През тази седмица ще приключите благополучно един ангажимент свързан с човек или с институция, които се намират на някакво разстояние от вас.

Седмицата вещае приятни преживявания с мъж, или ще възникне повод за събиране свързан с него.

Момчетата и момичетата ще се сблъскат с прояви на неискреност, интригантство и лицемерие от страна на съученици, приятели или колеги. В някои случаи е възможно вие самите да сте провокирали подобни прояви или да сте били част от тях.

Осъзнаването на подобно поведение от ваша страна (в случай, че има такова) може да ви помогне бързо да изчистите постъпките си и да съхраните доброто си поведение и авторитет. През седмицата може да възникне ангажимент свързан с подарък или с някакви вещи, в който участие да има човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще са силно заинтересовани от финансовите си дела, тяхното развитие, възможността за разширение на някаква дейност, от която получават доходи и други.

За тези от вас, които имат собствено дете, седмицата носи един неочакван или по-голям разход свързан с него.

Като цяло през тази седмица основните ви дела ще бъдат свързани по някакъв начин с пари, с документи или с договори. Всяко едно такова действие ще изиска по-голямо внимание, вникване в детайлите и правилна преценка при вземане на решения.

Жените ще се запознаят с нови хора през тази седмица, било чрез реални срещи или онлайн контакти. Бъдете внимателни и селектирайте добре новите хора в живота си, за да не попаднете на измамници или такива, които търсят някаква изгода от вас.

За някои от вас седмицата ще се запомни с пътуване или с преживяване с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева или с такъв изгряващ знак, който живее на някакво разстояние от вас. Не е изключена неприятна новина свързана с човек когото познавате, и който най-вероятно живее в друго населено място.

Везни

През седмицата от 23 до 29 май ви очакват най-различни събития, които ще променят начина ви на живот или плановете ви за близкото бъдеще.

През тези седем дни ще се срещнете с нови или стари приятели, може да попаднете на неочаквани места или да научите неочаквани новини.

Интересни събития ще се случат на работното ви място, които могат да ви зарадват, но могат и да създадат временно напрежение в колектива, където работите.

През седмицата ще имате възможност да докажете личните си професионалните качества, да постигнете стабилност, при достатъчна мобилизация и отговорност в собствените ви действия.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел.

Динамични ще бъдат контактите ви с хора от различни разстояния: както с роднини, така и с приятели.

Едно такова благоприятно време не бива да се пропилява. Не бива да се надявате, че някои обстоятелства или хора ще продължат и занапред да бъдат благосклонни към вас.

Ако изпуснете шансовете, които ще ви бъдат дадени през тази седмица, вероятността да получите нови такива е минимална.

В личен план няма да ви липсват емоции независимо от вашето семейно положение.

Това ще бъде седмица, в която може да вложите време и ресурси в романтични изненади, да изразявате чувствата си по-свободно и по-емоционално.

Новите запознанства дори да са кратки ще оставят следа след себе си.

През седмицата макар може да ви разстрои новина свързана с приятели, съседи или колеги.

Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която ще разменят много съобщения, писма или имейли. Желанието ви за по разнообразно общуване с хора от близо и далеч ще бъде силно повлияно от летния сезон.

Това е седмица, в която ще създадете нови приятелства и познанства, ще очаровате лесно другите с умението си да разговаряте с тях. Като цяло пред вас е една интересна, приятно непредсказуема седмица, с различни неочаквани събития, които ще оставят следа след себе си.

Мъжете ще имате желание да бъдат обичани, харесвани, но не само на думи, а ще очакват конкретни действия от страна на своите половинки. Сега за вас няма да е важно дали вие давате и показвате своята любов, а какво получавате. Това може да изглежда малко егоистично, нали?

През тази седмица внимание ще изискат здравословните проблеми на близък човек, или на някой от кръга ви приятели, който се оплаква от някаква болка, но все още избягва консултация с лекар. Седмицата ще благоприятства преустройство, ремонти и подобрения в дома, в селски имот или стопанство, ако притежавате такива.

Жените ще имат различни сериозни и отговорни ангажименти с мъж от семейството, от кръга роднини или някой друг, с когото имате специални отношения.

Очакванията ви за тази седмица ще бъдат свързани с едно по-спокойно и приятно време, но за съжаление ще сте твърде зависими от събития в живота на хората около вас, за да може да разполагате със собственото си време така, както вие искате.

Вмешателството на жена с думи и съвети, които не сте поискали, може да доведе до допълнително напрежение във вашето ежедневие.

Скорпион

През седмицата от 23 до 29 май ще имате интерес да се ангажирате по-сериозно в действия свързани с ваши имуществени или материални интереси.

Тези ваши ангажименти може да са свързани с някой, който ще ви помогне по някакъв начин или ще действа заедно с вас.

Седмицата вещае важно събитие в живота на близък човек, което може да изиска специален подарък или поздравления.

През тези седем дни ще очаквате да постигнете споразумение или да получите пари.

Възможно е това да бсе случи чрез някой от вашето семейство, но също така може да се случи и чрез представител на банкова, данъчна или друга държавна институция.

През тези седем дни ще имате различни поводи да се чувствате уверени и сигурни в това което правите, и това което очаквате да постигнете в близко бъдеще.

Ще преживеете приятни моменти любовта и в личния си живот, с приятели или с интересни за вас хора.

През тази седмица ако ви се налага да пътувате, бъдете сигурни в изправността на транспортното средство, което ще използвате и в наличността на всички важни документи, от които зависи успеха на това пътуване.

Момчетата и момичетата ще преминат през една напрегната седмица, на лесно възникващи конфликти по незначителни поводи или противоречия, които ще възникнат на база по-голямата ви емоционалност. През седмицата ще имате повод за среща или събиране свързано с момиче или с млада жена.

Този период може да се запомни с едно ново приятелство с жена, което не е задължително да има романтичен характер. Като цяло това ще бъде период, който носи нови познанства и повече ангажименти свързани с ваши приятели.

Мъжете ще обмислят една промяна или ново поведение в семейството или в работата си. Не е изключена промяна в живота ви свързана с дете, независимо дали то сега ще се появи на бял свят или е пораснало такова.

Възможно е ваше дете или ваш млад родственик да има нужда от съвет или помощ, подкрепа или просто да разговаря по въпроси, които са важни за тях. Много интересни събития носи тази седмица за вас и вие ще трябва да си дадете една по-голяма вяра, в смисъла и значението на всяко едно от тях.

Жените може да се окажат неподготвени за възникването и развитието на някои събития, които ще бъдат на житейската ви стена през този период от време. Някои от тях ще бъдат свързани с нови проблеми или неприятности, които така или иначе ще имат връзка с неща или хора от миналото ви.

Всъщност тези неприятни моменти и преживявания ще имат едно простичко разрешение, стига да не търсите на всяка цена победа или надмощие над другите.

Стрелец

През седмицата от 23 до 29 май вероятно ще преживеете разочарование от новина, която очаквате с нетърпение.

Възможно е първоначално тя да не покрива вашите очаквания, но впоследствие след като размислите, ще разберете че всъщност това е по-доброто, което ви се дава от живота.

Тази седмица ще бъде запомнена с по-чести контакти с хора от различни разстояния.

Ако ви се налага да пътувате през седмицата, то определено ще успеете да реализирате своите очаквания, въпреки първоначалните ви притеснения и страхове.

Мнозина ще получат новина свързана със здравословен проблем на човек, който живее в друго село или град, но който ще успее да се възстанови благополучно.

В любовта тази седмица ще се запомни с повече страсти и напрежение в отношенията, поради по-голямата емоционалност на единият от партньорите.

Проявите на ревност могат да бъдат приятни, стига да не се прекали с тях.

През тези седем дни ще се зарадвате на важно събитие свързано с дете, което ще се роди или което ще има специален празник. Вероятно едно такова събитие ще бъде свързано със семейството на ваши приятели, съседи или колеги.

Момчетата и момичетата през тази седмица ще трябва да вложат цялата си енергия и внимание в неща, които са свързани с образование, професионална реализация или кариера.

Не омаловажавайте нито едно ваше задължение свързано с тези важни неща в живота ви. Може да бъдете манипулирани или използвани в този план от ваш съученик, връстник или колега, което няма да е честно нито към вас, нито към останалите хора.

Много важно ще бъде през тази седмица да се съхраните от всякакви нечестни или спекулативни действия, от манипулативност, както от страна на други хора към вас, така и от ваша страна към други хора.

Мъжете ще срещнат сериозни трудности при реализация на ежедневните си планове и задачи, като това донякъде може да се дължи на факта, че твърде много сте говорили, преди да започнете да действате по тях.

Днес ще осъзнаете, че ако действате и работите в тишина, ще може да постигнете много повече, ако предварително не споделяте своите намерения.

Тази седмица може да ви натъжи една неприятна новина свързана с човек или събитие, които се намират или ще се случат на някакво разстояние от вас. Предпазливост, но не и страх ще изискат ваши контакти и общи действия с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените ще имат различни предварителни планове за тази седмица свързани основно с различни срещи или събирания, посещение на публични мероприятия или институции.

Много от плановете ви през тази седмица ще имат връзка с ваши нови или стари приятели.

Финансовите ви дела и интереси няма да останат на заден план, и тези от вас, които бихме определили като работохолици, ще имат възможност да се зарадват на сериозни резултати в този план. Седмицата ще се запомни с интересно събитие в живота на момиче или млада жена.

Козирог

През седмицата от 23 до 29 май ще ви се наложи да вземете много важни и отговорни решения свързани с личния ви живот. Те могат да касаят ваша настояща или бивша любовна (брачна) връзка. Това, което ще решите, ще ще определи бъдещето ви за дълго време напред. Това не е време за емоционални решения и действия.

Седмицата ще ангажира някои от вас с наследствени дела, действия свързани с имот или собственост на починали родственици, на родители или роднини.

Важна в материален и имуществен план седмица, в която ще трябва да се действа добре обмислено, с разум и мъдрост в решенията ви.

През тази седмица ще ви изненадат действията на мъж, опитите му да ви заблуди или излъже за нещо, да ви манипулира в своя изгода. Няма да проявите никаква толерантност към такива действия, особено ако те са свързани с работата ви.

Тази седмица носи новини свързани с бременност или с раждането на бебе, както и поводи за събирания свързани с тях.

През седмицата може да получите новини, покана или да присъствате на събиране свързано с важно събитие в семейството на ваши роднини или приятели.

Някои от вас ще са склонни да проявят неочаквано внимание или щедрост към дете или внуче.

Момчетата и момичетата ще използват тези седем дни за своето разкрасяване, освежаване и зареждане на батериите с позитивни емоции и очаквания за следващите летни месеци.

Определено ще сте изпълнени с големи очаквания за предстоящи важни събития в живота ви, но в никой случай не сядайте в редицата на зрители, а бъдете активна част от градежа на собствения си живот.

Много интересни преживявания може да имате през тази седмица, но преди всичко не забравяйте, че това е време на градеж на собственото ви бъдеще. Шансове ще имате, възможности ще възникнат както и други неочаквани ситуации.

Мъжете ще са склонни да вършат своите задачи бавно, отдавайки се на по-продължителни размисли за плюсовете и минусите на всяко едно свое действие.

Истината е, че ще предпочитате да мързелувате или да се ангажирате с по-лесни задачи, отколкото да се товарите с неща, които ще изискат по-голяма концентрация и по-голяма отговорност.

Това ви лежерно поведение може да бъде причина за конфликти както в дома, така и на работното ви място и въобще във всяка дейност, с която сте ангажирани.

Много неприятна ситуация може да възникне на работното ви място, тъй като някой много категорично ще ви покаже че не харесва вашата работа, не харесва вашето отношение към определени колеги или клиенти или ще има друг някакъв повод за недоволство и неприязън към вас.

Жените преди всичко ще бъдат майки, тези от вас които имат деца или внуци. Голяма част от вниманието ви ще бъде отделено за тях и затова определено ще има сериозни причини.

В професионален или бизнес план седмицата ще бъде многообещаваща, с възможности за развитие на интересни идеи, проекти или намиране на нови клиенти, ако имате такава работа. За някои от вас седмицата носи предложения за нова работа или ангажиране с нова дейност, което ще подсили личните ви и семейни доходи.

Водолей

Седмицата от 23 до 29 май ще се окаже граница между два важни за вас житейски периода. Нещо ново се подава за вас на хоризонта, но преди това имате все още доста неща за разчистване: отношения, ангажименти, неизпълнени обещания и др.

Седмицата ще бъде динамична, защото няма да прояви търпение за бавно изпълнение на задачите, а ще ви притиска за по-голяма бързина и решителност в действията ви.

През седмицата избягвайте да приемате за истина думи на мъж, който ще ви говори за неговата или за вашата любов.

Пресявайте чутото, проверявайте фактите, правете си собствени изводи и заключения.

През тази седмица някои от вас ще преживеят едно любовно разочарование свързано с кратък флирт или афера.

Напрежението в семейните ви отношения ще възникне там, където се губи контрол при спорове и конфликти. Борбата за надмощие ще се окаже сериозна и твърде амбициозна за някой от партньорите. Това особено важи за тези от вас, чийто партньор е роден под огнен зодиакален знак.

Изненадите през седмицата ще са свързани със събитие или новина за бебе, раждане, събитие в живота на малко дете или младеж.

Плановете ви свързани с ваше собствено дете ще имат възможност за реализация и постигане на задоволителен резултат, успех.

Момчетата и момичетата ще трябва да приемат по-сериозно неприятностите, които са възникнали през изминалата седмица, или които ще възникнат през тази. Добре добре да търсите дипломатичен начин за тяхното разрешаване, ако са свързани с междуличностни отношения. Не се притеснявайте да търсите съвет или помощ от някой, когото уважавате, или който притежава съответния опит за да ви помогне.

Сама по себе си тази седмица е важен период за вас, тъй като не само ще ви даде нови възможности или шансове, но и ще намери начин да ви подпомогне умело за тяхната реализация. Тези хубави неща ще бъдат свързани или насочени основно към вашата професионална реализация, образование или бизнес.

Мъжете ще бъдат натоварени с толкова много задачи през тази седмица, че ако не ги планирате предварително, нито ще успеете да ги изпълните, нито ще бъдете доволни от резултатите, които все пак ще успеете да постигнете.

През тази седмица ще бъде важно за вас да действате в мълчание, с по-малко коментари или споделяне на информация, за да не възникне проблем там, откъдето най-малко очаквате. Седмицата носи раздяла или охлаждане на отношенията ви с жена, като причините за това могат да бъдат най-различни.

Жените ще има достатъчно семейни задачи и ангажименти, което ще изиска да избягвате уговорки с приятели или с колеги, които ще сте в невъзможност да изпълните. Много внимателно общувайте или се намесвайте в живота на приятел или роднина, някой който е роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Финансовите ви дела през тази седмица трудно ще намират разбиране от страна на близките ви хора, особено ако сте насочили вниманието си към реализацията на нещо, което на този етап е по-скоро важно за вас самите, отколкото за някой друг.

Риби

През седмицата от 23 до 29 май от вас ще се изиска по-внимателно да преценявате новите си контакти и познанства.

Бъдете внимателни в ангажименти и обещания, с които ще се ангажирате през тези седем дни, за да не се получи, че помагате на някой, който действа злонамерено или нечестно спрямо други хора.

Отношенията ви с представители на земните зодиакални знаци, трябва да бъдат изчистени от емоции.

През тези седем дни вероятно ще планирате пътуване, което по някакъв начин касае ваше дете или млад човек от семейството ви.

Възможно е вие да предприемете пътуване за да гостувате на ваше дете или роднина, които живеят в друго село или град.

През седмицата ви предстоят контакти, чрез които ще успеете да приключите с важен за вас ангажименти или проблем.

Като късмет ще ви въздейства помощта или съдействието на жена, която може да бъде ваша роднина, колежка или представител на институция.

През седмицата може да възникне притеснение около здравето на човек, когото познавате.

Грешките или пропуските в неговия или нейния начин на живот ще бъдат пример за това, какво вие не трябва да правите или с какво трябва да бъдете внимателни.

Момчетата и момичетата ще имат преживяване или повод за събиране свързано с момче от кръга съученици, приятели или родственици. Момчетата ще имат повече задачи и отговорности в семейството си или такива свързани с роднини, отколкото момичетата от този зодиакален знак.

От вас ще се изисква да покажете, че сте готови да покажете зрялост в действията си. Понякога някое събитие в семейството или в кръга ви роднини ще бъде причина за лошо настроение, тъга или чувство за безпомощност, когато се изправяте пред проблеми, чието решение е изцяло в ръцете на възрастните хора.

Мъжете ще очакват изпълнение на обещание или уговорка от страна на друг мъж, който може да бъде ваш родственик, приятел, колега или бизнес партньор. Някои от важните събития през седмицата ще бъдат свързани с ваш родственик, който най-вероятно ще бъде роден под знака на Телец, Козирог или Дева или ще има такъв изгряващ знак.

Тези от вас, които се чувстват потиснати или под влиянието на някакви депресивни настроения, ще трябва да вземат важно решение как да излязат от това си състояние. Нито е здравословно, нито е полезно за вас, това да продължи и занапред. Като цяло при вземане на важни решения през седмицата, почти винаги ще се влияете от мнението или оценката на други хора.

Жените ще имат притеснения свързани с различни събития в живота на близък мъж. Възможно е за някои от вас те да бъдат свързани с инцидент, с попадане в рискова или конфликтна ситуация. Добро развитие ще имат ваши семейни дела, независимо от трудното ви общуване с хора от семейството.

През тази седмица ще възникне необходимост да се ангажирате с някакъв проблем важен за ваши родственици, което няма да ви бъде приятно, нито пък ще бъде лесно за изпълнение. С каквито и сложни ситуации да се сблъскате през тази седмица, те почти винаги ще приключват благоприятно, независимо от колко време ще се нуждаят за това.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари