СБАЛФРМ „МЕДИКА“ се премести на нов адрес

0
Лечебното заведение вече се помещава в сградата на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“
Лечебното заведение вече се помещава в сградата на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ Снимка: УМБАЛ "Медика"

Лечебното заведение вече се помещава в сградата на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“

Специализираната болница за активно лечение по физикална и рехабилитационна медицина „МЕДИКА“ се премести на нов адрес. От началото на месец юли 2023 г. лечебното заведение се помещава в сградата на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ в гр. Русе, ул. „Рига“ № 35, ет. 4 и 6. Входът за болницата е от южната страна на сградата.

В новия си дом лечебното заведение има възможност да предложи повече удобства. Освен в комфортните стаи, в които се извършват голяма част от процедурите, пациентите възстановяват двигателната си дейност и в двете нови зали за лечебна физкултура. Болницата разполага и със зали, в които са инсталирани апарати за ниско-, средно- и високочестотни токове. Оборудвана е и с последно поколение апарати за лечение на болезнени състояния – високоинтензивни магнити, апарати за текар терапия и ударновълнова терапия.

Лечебното заведение е често посещавано от деца, младежи и възрастни с детска церебрална парализа /ДЦП/, мускулна дистрофия и други неврологични заболявания. При пациентите с ДЦП от 0 до 18 години се работи и по методите на „Войта” и „Бобат”.

Смяната на адреса на физиотерапевтичната болница е в резултат на планирани ремонтни дейности в сградата, в която се помещаваше досега, свързани с надграждането на дейностите на лечебното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ...
    Кражбите и усвоените пътеки се издигат на нови невиждани нива. Тази болница хлеби годишно 5 пъти общинския бюджет. Не е зле, а ?
  • 21
    1
    !!!
    Всичко "Кадъника" заедно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари