Сашо Диков: Кошлуков участва в конкурса "генерален слагач на властта"

1
Аз не участвам в един и същи конкурс с Емил Кошлуков и Коко Каменаров
Аз не участвам в един и същи конкурс с Емил Кошлуков и Коко Каменаров

Аз не участвам в един и същи конкурс с Емил Кошлуков и Коко Каменаров

Не живея с излишни илюзии, смятам, че това е обречено начинание. Но да вземем предвид, че когато представяш фалшив документ трябва да бъдеш осъден от 3 до 5 години. Имам предвид американският възпитаник Емил Кошлуков (бел. ред. генералният директор на БНТ).

Председателят на парламентарната комисия по култура и медии Тошко Йорданов с едно писмо доказа, че Кошлуков е представил фалшив документ за професионалния си стаж. През 2017г., когато се кандитатираше, тогава не му стигаха 5 месеца стаж. Той дойде, да не кажа къде и поиска от едни шефове такъв документ, те му отказаха, защото можеш да влезеш в затвора за такова нещо и след това отиде в "Алфа" и се разбра с Волен Сидеров, и му дадоха този документ.

Това коментира журналистът Сашо Диков в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Аз не участвам в един и същи конкурс с Емил Кошлуков и Коко Каменаров. Аз участвам в конкурса за генерален директор на БНТ, а те участват в конкурса за "генерален слагач на властта". Те го спечелиха и със слагането доведоха тази национална телевизия до този печален резултат", коментира Диков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари