Съседи се клаха с брадви и ножове на 8 март заради жена

0
Съседи се клаха с брадви и ножове на 8 март заради жена
Снимка: Новинар

Съседи от град Белица се клаха заради жена навръх 8 март. Комшиите, които отдавна враждували, запивали по домовете си на улица „Владимир Поптомов”. Малко след 18,30 часа обаче двама от представителите на фамилиите - 22-годишният Алия, и с 10 години по-големият от него Мустафа Калъчов излезли на улицата и започнали да се карат.

Предполага се, че причината за лютия им спор била млада жена, към която и двамата имали влечения. Караницата между мъжете бързо прераснала в сбиване, в което двамата се въоръжили с брадви и ножове.

Към тях се присъединили и роднините им, които заформили масово меле.

В боя 57-годишният Мустафа Къшев бил прободен с нож в гърдите и с открита рана бил извозен от близките си в разложката болница с опасност за живота. Синът му, 22-годишният Алия Къшев, също бил приет в болницата с открита рана на главата, вероятно от удар с брадва.

Щети са претърпели и фамилията Калъчови - 32-годишният Мустафа Калъчов е бил закаран от близките си в разложката болница, също с кървяща цепната глава. След като раните им са били закърпени от докторите и минали на скенер, на двамата млади “воини” е било препоръчано да се консултират същата вечер с хирург в Благоевград.

На излизане от лечебното заведението обаче двете фамилии се срещнали пред хирургичното отделение и продължили пердаха.

Дори мъжете, които били на носилки, се включили в новия бой. Лекари чули олелията и веднага се втурнали да разтървават побойниците. Намесила се и охраната от всички отделения. Със сетни сили служителите успели да разтърват скандалджиите.

Част от тях се наложило да бъдат прегледани отново заради новите наранявания, които получили.

Случаят е предаден на прокуратурата, която трябва да установи кой е започнал пръв боя и кой кого е наранил.

Очаква се да бъдат повдигнати и обвинения за опит за убийство.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари