Самоубилият се футболен рефер пратил есемес: Ще се видим на погребението ми!

1
26-годишният Христо Андреев се самоуби на стрелбището във Войводиното
26-годишният Христо Андреев се самоуби на стрелбището във Войводиното

Футболният рефер Христо Андреев, който вчера се самоуби на стрелбището във Войводиното, е изпратил прощален есемес на приятелката си.

Сбогом, ще се видим на погребението ми”, написал в съобщението 26-годишният мъж няколко часа преди зрелищно да сложи край на живота си. Засега предположенията на разследващите са, че той се е гръмнал от любовна мъка, тъй като гаджето му го било зарязало преди месец, пише Марица.

След като приятелката му получила фаталното съобщение, веднага позвънила по телефона на стрелбището в село Труд, където Христо се канел да ходи. Момичето предупредило служителите да не пускат младежа да стреля, защото се канел да направи най-лошото.

Малко по-късно вчера Андреев наистина пристигнал с такси на стрелбището в село Труд. Тъй като вече били предупредени за намеренията му, инструкторите там не го пуснали да припари до оръжията и го отпратили с обяснението, че нямат готовност за стрелби. Вместо да се откаже обаче, Христо си запазил час в стрелковия комплекс във Войводиново.

Там служителите не знаели какви са намеренията му. Малко преди 15 ч. във вторник, отново с такси, той пристигнал там. Представил се за човек, завършил военно училище и казал, че е дошъл да постреля за удоволствие. Наел пистолет „Зиг Зауер” и инструктор. Когато минал задължителния инструктаж и Христо направил няколко пробни изстрела, служителят на стрелбището се дръпнал на 2-3 метра от него, за да не го смущава, докато се цели.

Вместо да стреля по мишената обаче, Христо изведнъж налапал дулото на пистолета и дръпнал спусъка. По това време на стрелбището не е имало други клиенти, а само хора от персонала, които станали свидетели на драмата.

На мястото на трагедията веднага пристигнали криминалисти и полицаи на РУП Труд. Оръжието на самоубийството е иззето за експертиза. Служители на комплекса са дали показания на място, а днес са били викани за допълнителни сведения в районното. Мястото на инцидента е документирано от специалистите, а тялото на самоубиеца е откарано за аутопсия.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари