Намушкаха футболен съдия, животът му виси на косъм

0

"Днес, между 3-4 часа е намерен мъж в безпомощно състояние в столичния кв. „Борово“.

Същият е неконтактен с множество прорезни рани по тялото и видими следи от побой. Той и към момента е в критично състояние. Колегите в СДВР стигнаха до извършителя и го задържаха преди два часа".

Това каза на брифинг в СДВР главният секретар на МВР Георги Костов, съобщи Агенция „Фокус“.

След като материалите се предадат на прокуратурата, ще бъде и обществено огласено. Доста сериозни са нараняванията на пострадалия за да говорим за битов инцидент. Възможни са няколко хипотези. Можем да кажем към момента, че жертвата и извършителят са се познавали“, обясни Костов. Той коментира и проверките в „Гранична полиция“, като посочи, че и двете са назначени от министъра на вътрешните работи. По думите му сроковете са по Административно-процесуалния кодекс и са един месец. За инцидента с изтичането на газ в село Николаево, той уточни, че няма опасност за нов теч на газ. „В момента тече процесуално-следствено действие, вече случаят е под личен надзор на окръжния прокурор на Стара Загора. Ще се назначат всички необходими експертизи. Ще се провери и нормативната база, по която е функционирал този данъчен склад. Ще се изследват всички възможни хипотези и след това ще бъде огласено“, каза още Георги Костов.

Към 3.25 часа в полицията е получен сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние в ж.к. „Борово”. На място незабавно били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които установили 33-годишен мъж с прободно-порезни рани по тялото. Пострадалият е транспортиран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, настанен е за лечение с опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.

Продължава работа по установяването на всички факти и обстоятелства около случилото се.

По неофициална информация на Дарик става дума за футболния съдия Георги Андреев.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари