Млад футболен рефер се самоуби

0
От 4 години Христо е бил асистент-съдия във "В" група и се е справял добре
От 4 години Христо е бил асистент-съдия във "В" група и се е справял добре

Самоуби се футболният рефер от село Мирянци Христо Андреев.

26 годишният асистент-съдия трябваше да бъде помощник на Цанско Миндалов в днешния полуфинал за купата на България между Чико-Бунара и Хебър(Пазарджик), съобщава Марица.

Христо, който е земеделски производител е сложил край на живота си вчера следобед на стрелбище в Пловдив. „Отишъл е да стреля с пистолет за удоволствие и в един момент е решил да се самоубие”, коментира потресеният кмет на село Мирянци Атанас Минчев. Той самият няма обяснение за постъпката на Андреев.

„От 4 години Христо е асистент-съдия във „В” група и се справяше добре със задълженията си. Не знам да е имал проблеми. Беше добро и възпитано момче”, коментира от своя страна неговият шеф в местната съдийска колегия Красимир Камберов. Само преди 2 дни Христо Андреев е имал наряд в трета лига. Той е помагал на Цанко Миндалов на мача Рилски спортист – Пирин(Разлог), а самата среща е минала безпроблемно от съдийско естество.

За трагичния инцидент е уведомен и шефът на ОС на БФС Спас Иванов, който не може да повярва на случилото се. Днес БФС – Пазарджик ще трябва да назначи в наряд за мача в Бяга друг член на съдийската колегия.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари