Съдът отхвърли гражданския иск на Валериева към Иларионов

0
Миналата есен в Къщата на "ВИП брадър" режисьорът беше намекнал, че моделката "практикува най-древната професия".
Миналата есен в Къщата на "ВИП брадър" режисьорът беше намекнал, че моделката "практикува най-древната професия".

Съдът отхвърли гражданския иск на стойност 140 хиляди лева на Моника Валериева към Люси Иларионов.

Днес, в 15 ч., популярният режисьор дойде в Районния съд на Римската стена в столицата, облечен като затворник - с оранжев гащеризон, белезници на китките и окован с вериги на краката.

Близо два часа продължи заседанието по делото, което Валериева заведе срещу Иларионов заради намека му, че "практикува най-древната професия", изказан в Къщата на "ВИП Брадър" миналата есен.

След края му стана ясно, че искът на Валериева не е основателен и тя няма да получи 140 бона от Иларионов за обиди и уронване на престижа. Въпреки това делото продължава и съдийката събира двете страни през декември за ново заседание. Валериева съди Люси за престъпления от частен характер - обида и клевета, за което иска парично обзщетение в горния размер. Делото ще продължи само, за да докаже частният тъжител, че Иларионов наистина е извършил това, в което го обвиняват, пише Пик. 

Ищцата Моника Валериева не се яви днес на делото, тъй като според социалните мрежи се намира на почивка на остров Бали. Люси дойде с адвоката си Стефан Атанасов.

Полицията на входа на съда първо отказа да го пусне с белезници и вериги вътре, но след като режисьорът ги информира, че под гащеризона не носи бельо, се принудиха да го допуснат до делото в този му вид. 

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари