Русия спря петрола, минаващ през Украйна

1
Това ще засегне три европейски държави
Това ще засегне три европейски държави Снимка: Getty Images

Това ще засегне три европейски държави

Доставките на руски петрол за три европейски държави през Украйна са прекратени, тъй като транзитните плащания не могат да бъдат обработени поради санкциите, съобщи руската компания Транснефт, цитирана от БГНЕС.

"На 4 август доставките на руски петрол през територията на Украйна бяха спрени", се казва в изявление на оператора на петролопроводи, като се допълва, че това ще засегне доставките за Унгария, Словакия и Чехия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    ...
    а нафтата от Ромпетрол да не мислиш че идва от Румъния и стои по 2 дни на опашка цистерната ? попитай големите вериги откъде носят гориво. На ОЕмВи да не си помисли, че горивото идва от рафинерията във Виена , Мансуорт, специално да си сипеш ти Виенска нафта. Падам от смях понякога.
  • 1
    5
    до 4
    Че кой пък зарежда от Нефтохим? Зареждам си от Ромпетрол.
  • 1
    4
    ...
    само гледайте, какво следва от това. все едно на нас да ни спре нефтохима. съчувствам им.
  • 5
    3
    до 1 и 2
    Егати дебилите. Даже не сте разбрали, че не става въпрос за газ, а за нефт!:) Пък как се правят разплащанията е съвсем друга тема. Определено сте каубои, по нашему - говедари.:) Нищо не разбират, но по матросовски блъскат коментари , че да се харесат на чобаните си.:) Боже, колко сте жалки!
  • -2
    2
    Който и да е
    По минусите на първият коментар, можем ясно да отличим наличието на 3 трола, които спамят всички статии с проруски лъжи. Господа, евтино-купени, ние не сме русофоби, а сме имунизирани срещу лъжите ви.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари