Русия се закани да унищожи всички изтребители, изпратени на Украйна

7
​Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в състояние да променят хода на конфликта
​Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в състояние да променят хода на конфликта Снимка: ЕРА / БГНЕС

Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в състояние да променят хода на конфликта

"Всичката доставена от Полша на Киев техника ще подлежи на унищожение в хода на специалната военна операция на Русия в Украйна", каза днес пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков. Той коментира решението на Варшава да достави на украинската армия изтребители МиГ-29, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в състояние да променят хода на конфликта и не могат да повлияят на изхода от специалната военна операция.

Решението на Варшава да достави МиГ-29 е още един пример как редица страни членки на Северноатлантическия алианс, включително Полша, "повишават нивото на непосредственото си въвличане в конфликта", отбеляза той.

Намерението на Словакия и Полша да доставят на Украйна изтребители МиГ-29 напомнят на опити за утилизация на стара, ненужна техника, добави говорителят на Кремъл.

"Имам такова усещане, че тези страни по този начин се занимават с утилизация на стара, ненужна техника", каза още Дмитрий Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    17
    любопитен
    Те ватниците по-добре да мислят къде ще крият Путлерчо от издадената заповед за арест. Нещо нещата никак не вървят на добре, въжето се стяга. Интересно ми е вече в кои държави ще посмее да отиде джуджето-диктатор
  • 1
    16
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Той тоя Пундек Песков се канеше да превземе Киев за три дена, ама вече една година са напреднали един метър в Украйна. Ха-ха!
  • 1
    15
    до 10
    Че кой се бои от русия? На русия целият свят и се смее в момента.
  • -3
    14
    да
    Русия до 1-2 г. ще се раздроби на съставящите я републики, в Московия ще е най-зле, останалите поне имат ресурси, ще се оправят някак.
  • 1
    13
    До знаещия
    Нямало как ядрена държава да загуби война?Папагал повтаряш Руската телевизия.Ай помисли малко и кажи В Афганистан ядрена държава загуби ли?Във Виетнам ядрена държава загуби ли?Такава шматка си,че нищо сам не може да кажеш папагал
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари