Песков потвърди, че синът му е участвал в офанзивата в Украйна

0
Николай Песков е служил храбро и героично в частната военна групировка „Вагнер“
Николай Песков е служил храбро и героично в частната военна групировка „Вагнер“ Снимка: INSTAGRAM.COM/NDCHOULZ

Той взе това решение, той е възрастен човек, каза говорителят на Кремъл

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди, че синът му Николай е участвал в офанзивата в Украйна. „Той взе това решение, той е възрастен човек. Да, действително той участва в специалната военна операция в Украйна“, каза Песков, но отказа да предостави повече подробности, пише БТА.

Ръководителят на частната военна групировка „Вагнер“ Евгений Пригожин заяви, че 33-годишният Николай Песков е служил храбро и героично в Източна Украйна в продължение на шест месеца. Пригожин поясни, че Песков е бил там под друга самоличност, присъствието му е било пазено в тайна и той е обслужвал реактивна система за залпов огън „Ураган“ на силите на „Вагнер“.

Това е станало няколко месеца, след като Николай Песков бе обвинен, че се е опитал да се измъкне от възможността да бъде пратен на фронта. В края на септември, когато Русия обяви частична военна мобилизация, блогър, подкрепящ руския опозиционер Алексей Навални, се обадил на Песков и се представил за служител на руската армия, набиращ нови попълнения. Тогава Николай Песков припомнил на кого е син и изтъкнал, че не би било много коректно той да бъде в армията.

После синът на Песков уточни, че той лично нямал проблеми да брани родината си, но първо искал да види какво би могло да се направи по неговия конкретен случай. Разговорът тогава бе излъчен директно в ефира от блогъра и злепостави сина на Дмитрий Песков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    до 1
    Хохолът е циганинът в Руско говорящият свят. И разбира само от бой в тиквата. Точно както нашите.
  • 1
    4
    Еха
    И сега - вече е обект на специален интерес от Хага, а май и от ГУР ;)
  • 3
    3
    Sтанко
    Тука някакъв жалък рушлямски тролец писал нещо на рушлямо-фашистки, дето само Мутрофанката от Пасоля ще му разбере, че да му даде 2 раждясал копейки! Аз пък на чист БЪЛГАРСКИ ще ти кажа: ЕбПуМайчина, жалък нещастен БОКЛУК! _)_
  • -3
    2
    до 1
    Заткни ебло хохол ебучий ! Пиздуй отсюда жрать сало. Уебок вонючий. Чмо сраное.
  • 4
    1
    Sтанко
    Това гавно Сплесков твърдеше, че Рушлямия ще прегази Украiна за 3 дни! Ама яде хурката вече повече от година! Сука рашистка! Ще мрете в л@йн@, гнусни рашисти!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари