Русия ограничи достъпа до сайта на германския вестник "Велт"

1
Достъпът е ограничен според регламента за блокиране на сайтове
Достъпът е ограничен според регламента за блокиране на сайтове

По искане на Генералната прокуратура на Руската федерация държавната агенция Роскомнадзор ограничи достъпа до сайта на германския в. "Велт", информира ТАСС, като се позова на днешни данни от електронна услуга на федералното ведомство.

Достъпът до сайта www.welt.de в Русия е ограничен според регламента за блокиране на сайтове, съдържащи призиви към масови безредици, екстремизъм и участие в незаконни масови прояви, предава БТА. Роскомнадзор ограничава достъпа до подобна информация въз основа на искане от генералния прокурор на Русия или от негов заместник, пояснява ТАСС.

Всекидневникът "Велт", издаван от германския медиен гигант "Аксел Шпрингер", е основан през 1946 г. Тиражът му е над 250 000 екземпляра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари