Русенци помагат на малката Белослава

2
На полигона ДЗС край Русе в края на седмицата ще има благотворително дрифт шоу
На полигона ДЗС край Русе в края на седмицата ще има благотворително дрифт шоу Видео: NOVA NEWS

Всички приходи отиват за лечението на малката Белослава

Благотворителна инициатива бе подкрепена с дрифт и тунинг шоу. Събират се любители на адреналина край Русе. Инициативата подкрепя кампания за събиране на средства за лечение на тригодишната Белослава, която се нуждае от присаждане на стволови клетки, и в момента се лекува в турска клиника, предава Наталия Йорданова за NOVA NEWS.

На полигона ДЗС край Русе в края на седмицата ще се превърне в място, където ще се концертират представители на рокери и на хора, които харесват дрифта и тунингованите автомобили.

Целта е благотворителна.

Инициаторът на тази проява, с която да се помогне на малкото момиченце от Русе, Михаел Иванов каза, че след като разбрал от интернет за случилото се с Белослава, е решил да организира събитието и за втори път да се помогне на нуждаещото се дете.

По време на състезанието ще бъдат поставени кутии, ще се събира и такса вход от пет лева. Всеки от зрителите ще има възможност да се повози в дрифт автомобил срещу такса. Сумите от продажбата на осигурения кетъринг също ще бъдат предоставени за каузата. Всички приходи от събитието отиват за лечението на Белослава.

"Над 80 участника ще има в дрифта, над 100 автомобила в тунинга, 200 мотора от Русенско откриват именно на събитието сезона. Очакваме поне 3000 човека публика", каза още Михаел Иванов.

Шоуто започва на 3 април от 9 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари