Млада жена от Русе има нужда от помощ

3
20-годишната Теодора е с диагноза парализа на краката и лявата ръка
20-годишната Теодора е с диагноза парализа на краката и лявата ръка

20-годишната Теодора от Русе се нуждае от средства за лечение.

Младата жена е с диагноза парализа на краката и лявата ръка, пише Дарик радио. Турски лекари дават надежда тя да проходи, чрез присаждане на сухожилия. За операциите и прегледите на този етап са необходими 11 хиляди евро. Парите са непосилни за семейството на Теди, разказа майка й, която е неотлъчно до нея. Средства за младата жена може да приведете по сметка, а също така да изпратите SMS с текст DMS TEDI на номер 17 777, или да направите дарение чрез някой от другите варианти в сайта на DMS.

Още един начин има да помогнете днес и утре. В рамките на туристическото изложение "Уикенд туризъм", което се провежда в Русе, сдружение “Дунавско сияние” има свой щанд с арт изделия. Част от събраните средства от продажбата ще отидат за Теди, а самата тя също участва с ръчно изработени артикули. Шатрата на сдружението се намира точно срещу сцената на фестивала.

Чуйте повече в репортажа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари