Русенски кикбоксьори с отличия от турнир в Букурещ

0
На 29-ти септември в румънската столица Букурещ се проведе Freestyle Kickboxing Cup KYODAI
На 29-ти септември в румънската столица Букурещ се проведе Freestyle Kickboxing Cup KYODAI

На 29-ти септември в румънската столица Букурещ се проведе Freestyle Kickboxing Cup KYODAI.

За трета поредна година Румънската федерация по Freestyle Kickboxing организира турнир за млади състезатели с цел натрупване на боен опит и постепенно израстване. Състезанието събра 160 ентусиазирани състезатели състезаващи се и общуващи в много дружеска атмосфера.

Русенския клуб ХЕЛИОС е добре познат в кикбокс средите в северната ни съседка както с юношеските, така и с мъжкия си отбор.

На този турнир треньора Митко Ружинов гласува доверие на трима от младите си възпитаници имащи желание за развитие и постигане на големи резултати.

Мелиса Мехмедова (ученичка в СУЕЕ ”Константин Кирил Философ”) след сребърното отличие на държавния шампионат на България през пролетта сега стана Шампион при девойките младша възраст в категорията си. По-важното за нея бе успешното справяне с поставените от треньора и тактически задачи по време на състезанието.

Теодора Йорданова (ученичка в ПГИУ „Елиас Канети”) в първото си участие в кикбокс състезание показа силен дух и устрем към победа. Първо участие и сребърно отличие за младата състезателка на СК „Хелиос”.

Тонислав Георгиев (ученик в НУИ „проф.Веселин Стоянов”) с много сърцата игра спечели бронзово отличие показвайки видим прогрес в играта си. Това е второ отличие за Тонислав след бронза от шампионата на България през пролетта.

Добро състезание, много добра организация, силна конкуренция и всичко това в духа на първообраза на думата СПОРТ – „правя нещо за удоволствие”, СПОРТЪТ за всички, СПОРТЪТ учещ хората на честност, СПОРТЪТ учещ хората да бъдат Хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари