Русенски гимназисти са най-добрите автомонтьори в страната

0
Отборът на гимназията по транспорт в Русе спечели регионалния кръг на състезанието
Отборът на гимназията по транспорт в Русе спечели регионалния кръг на състезанието

Отборът на Професионалната техническа гимназия по транспорт в Русе спечели регионалния кръг на състезанието "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС", който се проведе в Разград.

В комплексното класиране на втора позиция останаха домакините от ПГТС "Христо Смирненски"-Разград, а на трета - ПТГ-Варна, информира Ruse24.bg.

В надпреварата, включваща теоретични тестове, кормуване, практически монтьорски задачи, мериха знания и умения 13 тима от Северна България. Победителите ще представят региона на Националното състезание в Пазарджик.

В състезанието за автомонтьори най-добре се справи отборът от ПГМЕТТ "Христо Ботев"-Шумен, втори остана тимът на ПГТ-Русе, а на трето място - ПТГ-Варна.

Индивидуален победител в тази дисциплина е Станислав Иванов от Търговище, втори - Йозджан Шабанов от Шумен, трети с еднакъв брой точки са Александър Белчев от Русе и Николай Панайотов от Варна.

В раздела за най-добър водач на МПС отборен победител е ПГТ-Русе, на второ място е ПГТС-Разград, а на трето ПГООТ-Дулово.

Индивидуален победител е Реджеб Кадовлу от Разград, втори е Елихан Хасанов от ПГТ-Русе, а трети - Мелин Мюмюн от ПГМТ-Силистра

Източник: Ruse24.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари