Русенски депутат: Третата световна война вече е започнала

0
Юлиан Ангелов отчете, че е задължително доизграждането на защитното съоръжение по българо-турската граница
Юлиан Ангелов отчете, че е задължително доизграждането на защитното съоръжение по българо-турската граница

Като наблюдаваме случващото се в последното десетилетие в Европа, е видно, че е започнала Трета световна война. Това заяви народният представител от "Патриотичен фронт" Юлиан Ангелов. Русенецът, който влезе в 43-то Народно събрание от София, коментира в „Дискусионно студио“ по ТВ Скат, че тази война е постепенно нарастваща и се води между демократичния свят и тези, които искат да наложат нов световен ред, подчинен на идеологията на радикалния ислям.

За да добием реална представа за размерите на тази война, трябва да се гледа глобално – какво се случва в целия свят, не само във Франция, смята Ангелов. Той е категоричен, че след изясняване на картината в световен мащаб, държавите ще се убедят, че трябва да бъдат предприети спешни мерки за спиране на радикалистите.

"Двуличието на ООН и западните политици, които порицаха терора срещу медията в Париж, а същевременно не обърнаха внимание на убитите стотици хиляди в Ирак. Защо никой не зачете тях, това се питат обикновените хора и са много прави", сподели депутатът, който изрази притеснения, че местоположението на България е такова, че страната ни ще поеме един от първите удари, когато тази държава на радикалния ислям – ИДИЛ, прекоси границата с Турция.

Според него турската политика дори подкрепя подобни терористични движения. В тази връзка Ангелов отчете, че е задължително доизграждането на защитното съоръжение по българо-турската граница, както и използването на армията в помощ на граничните служби.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари