Русенка опита да ограби жена на булевард "Цар Освободител"

0
85-годишната потърпевша е пострадала при спречкването и е откарана в болница
85-годишната потърпевша е пострадала при спречкването и е откарана в болница

85-годишната потърпевша е пострадала при спречкването и е откарана в болница

65-годишна жена е била издирена и задържана от полицията, след опит да ограби русенка. На 11 октомври в 09:48 часа, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР - Русе е постъпил сигнал за нападната възрастна жена на булевард "Цар Освободител" в Русе. Според подадената информация извършителката също била жена. Тя направила опит със сила да отнеме сума от 475 лв, която била в дамската чанта на потърпевшата. При спречкването възрастната жена паднала на земята, а нападателката избягала. Със случая веднага са се заели служители на Първо РУ.

Установено е, че потърпевшата е 85-годишна жена. Тя е откарана в болницата, където е приета за лечение с фрактура на бедро. Веднага са предприети и реализирани необходимите процесуални и издирвателни действия. Сигналът е документиран, като е образувано досъдебно производство за престъпление.

В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служителите на Първо са установили и задържали русенка на 65 г., известна на правораздавателните институции. Случаят е докладван на Окръжна прокуратура и е изготвено постановление за привличане и задържане на обвиняем до 72 часа. Извършването на процесуално-следствени действия по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари