Русенец: Рая вече се чувства отлично

10

Трагедия с добър край

Трагичната история с пребитото куче в Русе все пак има добър край. Животното е спасено и има нов дом. За това научаваме от Кадир Емин - човекът, който е завел кучето на ветеринар.

"Време е да споделя за щастливия край на една трагична история. Благодаря на Любо, мъжът който помогна с транспорта и цялото му семейство, благодаря на Ветеринарна клиника д-р Коджабашев за поетите безвъзмездни грижи. Огромни благодарности на новият стопанин на Рая(новото име на пострадалата душичка). Рая вече е при него и се чувства отлично", написа Кадир Емин в социалната мрежа и сподели снимки на малтретираното животно.

Припомняме, че стопанин в Русе преби кучето си почти до смърт, отряза му двете уши и му нанесе удар с брадва. Всъщност това не може да се нарече "стопанин", определението за него е друго...

Днес десетки жители на Русе се събраха пред къщата на насилника. Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание и очакват правоохранителните органи да си свършат работата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    1
    Поздравления
    Дано добрите и състрадателни хора като двамата мъже, помогнали на кучето, да са повече! Дано ветеринарите, които са отдадени на животните, като д-р Коджабашев, да станат повече! Благодарим Ви, добри хора! Дано никога повече животно да не страда от ръката на безумец, който няма да нарека "човек"!!!! Дано да има възмездие за тях! Трябва всички ние да работим за реални прилагане на Закона за защита на животните и тези изверги да бъдат реално наказани!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари