Десетки русенци се събраха пред къщата на мъжа, пребил кучето си

6
Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание
Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание

Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание

Десетки жители на Русе се събраха пред къщата на стопанина, пребил жестоко кучето си, предава БГНЕС. Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание и да потърсят сметка на вече бившия му стопанин, като очакват правоохранителните органи да си свършат работата.

Животното е с отрязани уши и му е нанесен удар с брадва, разказа Кадир Емин, който го е намерил в много тежко състояние.

С още хора, Емин намерил транспорт, за да го закарат на ветеринар. Сега животното е добре и има нов дом, където ще се радва на любовта на новите си стопани.

Днес русенци се събраха пред къщата, където живее извършителят на това престъпление. Хората са твърдо решени да не оставят и това деяние да се размине без наказание и да потърсят сметка на вече бившия му стопанин, като очакват правоохранителните органи да си свършат работата.

Невена Робъртова е доброволец към приют за животни и постоянно вижда изоставени от собствениците си питомци. Затова хората настояват да се вземат мерки за контрол върху изпълнението на закона – кастрация и чипиране на дворните кучета, единна система за това къде колко животни има и контрол на развъдниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    7
    Балканеца
    Жоро, на тоя явно му е изхлопала дъската отдавна. Но категорично си 100% прав, подобни примитиви нямат място сред нормалните хора.
  • 18
    6
    Жоро
    Днеска куче, утре може и човек, на тоя явно му хлопа дъската!
  • 10
    5
    Кибик
    А като ги айдакат да бачкат на смени за смешни пари си траят.
  • 23
    4
    русенка
    На какъв адрес е тази къща и този злодей, за да бъдат отрязани и неговите уши и пребит до смърт! Да изпита същата болка - САДИСТ!
  • 4
    3
    Прости и тъпи
    а за домашното насилие кога ще се съберете бре или страх лозе пази да не ви търсят сметка после смешници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари