Русенец: Как този автомобил е минал годишен технически преглед?

44
Дамян Найденов се пита как е възможно в автопарка на полицията да има подобни амортизирани автомобили
Дамян Найденов се пита как е възможно в автопарка на полицията да има подобни амортизирани автомобили Снимка: Facebook

Дамян Найденов се пита как е възможно в автопарка на полицията да има подобни амортизирани автомобили

Във Фейсбук групата "Лошите шофьори на Русе" русенецът е публикувал снимка на видимо амортизиран автомобил на полицията със следния коментар: "Интересно този автомобил как е минал годишен технически преглед? На всичкото отгоре е с неработещ ляв стоп и изтекъл десен амортисьор! Коментарите за дупките и "акнето" по каросерията оставям на Вас!"

Коментарите под снимката варират от: "Пари нема действайте!", през "Те са недосегаеми", до "Хубавата нова и изправна патрулка е за началника". Според един коментиращ всъщност видяното на снимката е много тъжно. Сигурно, защото е показателно за цялата ни родна действителност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    17
    FMC
    По-добре с тях, отколкото без тях! Я елате сутрин към Мартен или в обратна посока, да видите какво чудо е въпреки трите или четирите патрулки около Дунав Мост. Ами ако ги нямаше, само защото не са минали ТП какео правим? Не че сега положението е розово, но няма ли патрулки, виденето часове ни е в кърпа вързано!
  • 3
    16
    Огито
    Ръжда кола не кара. Гледайте бедстващите пенсионери, а не да харчим безмислени пари за коли дето карат по пет години и после не стават. Нивата и след 15 години ще е в играта
  • -3
    15
    До 14
    Димо, толкова си неграмотен, че бих ти спрял и ивалидната пенсия. Дано не си се размножавал.
  • -1
    14
    Димо
    Каквато патрулката такава даржава
  • -6
    13
    Веселин
    Сто процента са и пияни,ама кой ще ги спре,това е българия
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари