МВР арестува русенски рецидивист в Петрич

0
Задържаният Юлиян Йосифов е бил обявен за общодържавно издирване
Задържаният Юлиян Йосифов е бил обявен за общодържавно издирване

Задържаният Юлиян Йосифов е бил обявен за общодържавно издирване 

Задържан е Юлиян Йосифов, който се търси от полицията в Шумен. Около 14:40 часа вчера на улица „Места“ в град Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с 25-годишна водачка от град Русе. С техническо средство е установено, че същата шофира след употреба на наркотични вещества, а у нея са открити цигара с около 0,35 грама канабис и завита в салфетка около 2,35 грама тревиста маса, също реагираща положително на канабис.

От органите на реда е проверен и 26-годишен пътник в автомобила от град Русе, който представил документ за самоличност на друго лице.

След извършена справка е установено, че същият е обявен за общодържавно издирване от ОДМВР - Шумен.

Издирваният Йосифов е рецидивист с 5 висящи дела, многократно осъждан. Мъжът и жената са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е компетентната прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари