Русенецът, размахвал пистолет на пътя, е возел 4 деца

0
Най-малкото дете в автомобила е било едва на 4 години
Най-малкото дете в автомобила е било едва на 4 години Видео: bTV

Най-малкото дете в автомобила е било едва на 4 години

Пияният шофьор, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя ПомориеБургас, е возел в автомобила си жена и четири деца. Това стана ясно от изказване на главен инспектор Георги Илиев в предаването „Тази сутрин“ по bTV.

За случая ви разказахме още вчера. Според обяснението на шофьора, останалите участници в движението се движели бавно и му пречели.

Илиев очерта и случилото се на пътя с подробности. При излизане от Поморие, два автомобила застават зад селскостопанска техника на пътя. При освобождаване на лентата за насрещно движение и двата тръгват да изпреварват заедно, като вероятно се получава засичане.

До Сарафово двете коли се изпреварват няколко пъти, като са си разменяли неприлични жестове и обиди. По-късно водачът на единия автомобил вади пистолет, който насочва и леко размахва като предупреждение.

Пистолетът е газов, но хората не знаят какъв е. Веднага подават сигнал на 112 и шофьорът е задържан малко преди Айтос. Пробата за алкохол показва 0,6 промила, тази за наркотици е отрицателна“, коментира Илиев.

По думите на инспектора най-малкото дете в колата е било едва на 4 години.

Водачът е задържан и е отведен в районното. Справка показва, че той е криминално проявен и има нарушения на закона за движение по пътищата.

Според инспектор Илиев това не е единичен случай и по морето често се попада на „изнервени шофьори“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До 3:
    Ами свиквай! Към вас, американските подлоги в България, с пистолети трябва да се общува, дейба футка ти майна!
  • -7
    3
    До дгд
    Не, вгъZZражденец е!
  • 7
    2
    dgd
    Водача мангал ли е?
  • -1
    1
    Ivoto
    Ами да, да ги пази в тези времена......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари