Русенец е замерял премиера със снежни топки

5

Русенец се оказа един от хората, хвърляли снежни топки по премиера Кирил Петков на Шипка по време на тържествата за Националния празник 3 март.

Пепи Иванов, който е привърженик на партия „Възраждане“, сам се похвали с действията си с пост в социалната мрежа, предава Русе Медиа.

Русенци, които познават младия мъж като инициатор на благотворителни кампании, са изненадани от случилото се. Част от хората смятат, че поведението му е в противоречие с идеята на помагаш на хора в нужда. Именно Пепи Иванов заедно с приятели от няколко години организира акции „Зарадвай възрастен в нужда“, като със събраните средства закупуват и разнасят хранителни продукти на хора в затруднено положение.

Заради инцидента на Шипка министърът на транспорта Николай Събев обяви във фейсбук, че е поискал оставката на шефа на НСО, тъй като служителите на НСО на място не са реагирали адекватно и не са задържали извършителите. Същото мнение изказват и привърженици на премиера Кирил Петков, според които е трябвало НСО да се намеси, тъй като както са хвърляни снежни топки, така е можело да хвърчат и камъни. А това вече би създало сериозна опасност за присъстващите официални лица на церемонията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    12
    Орлин
    Вярно е катаджиите дремят на топло в патрулките цъкат си по телефоните само снимат скрити като хаидути по храстите и мислят че работа вършат. Така не се прави момчета това не е работа това може всеки да го прави без проблем. Трябва с палката да се спират ажтомобили да се стои навънка студ пек без зна4ение които е редовен продължава който не е по реда толкова ли е сложно бе малоумници ама никой не му се спират румънци които са почти винаги с превишена скорост или турски тираджии или ирански катаджиите са неграмотни не знаят езици не им се разправя гледат лекото в патрулката на топло и каквото наснимат отбиват номера и затова им плащаме заплатите да ни снимат по малките улички безбожници трябва пълна чистка в кат че явно не знаят за какво са там
  • 3
    11
    До Любо
    Прав си. Ама за катаджиитеотговаря Бойко Ряшков. Дамаджаната. Ама толкова му е капацитета. Зает е да обслужва президента и да трупа нови имоти
  • 7
    10
    Любо
    АЗ СЪМ РУСЕНЕЦ И ИСКАМ ОСТАВКАТА НА МИНИСТЪР СЪБЕВ КОЙТО СПОРЕД МЕН СИ НЯМА ПОНЯТИЕ ОТ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА ДО КОГА ПИТАМ ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ТИРОВЕ ЩЕ КАРАТ КАТО ОБЕЗУМЕЛИ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ПО МЕЖДУНАРОДНОТО И НЕ БИВАТ ГЛОБЯВАНИ НИТО СПИРАНИ А ПОЛИЦАИТЕ СКРИТИ ПО МАЛКИТЕ УЛИЧКИ НА ГРАДА И РЕКЕТИРАТ ХОРАТА С ГЛОБИ И АКТОВЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ НЯМА СРАМОТА
  • 24
    9
    Дидо
    Умните и кадърни хора от този прекрасен град избягаха, останаха много малко такива, но те са заглушени от кресливи, некадърни и агресивни питекантропи. Една огромна вина носи изключително слабия университет! А този трябва да бъде задължително задържан и съден!
  • 28
    8
    Срам ме е от Русе
    Прославихме се в България, а и извън нея с циганите, престъпниците и отрепките си…
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари