Кирил Петков е разпитан и за снежната топка, която полетя по него на Шипка

0
Това стана ясно от публикуваната информация на Софийска градска прокуратура
Това стана ясно от публикуваната информация на Софийска градска прокуратура Снимка: БГНЕС

Това стана ясно от публикуваната информация на Софийска градска прокуратура

Освен по делото за изнудване на Васил Божков, днес Кирил Петков е разпитан като свидетел и по друго дело, стана ясно от публикуваната информация на Софийска градска прокуратура разпита след продължилия повече от два часа и половина разпит на премиера, информира Дарик радио.

Петков е разпитан като пострадал по дело, образувано за хулиганство в Районната старозагорска прокуратура. Става дума случая от 3 март, когато на връх Шипка по Петков бяха хвърлени снежни топки.

От СГП обясняват, че с оглед служебните ангажименти на министър-председателя, той беше призован за днес и за провеждането на разпита по делегация, който се извърши от следовател в СО-СГП непосредствено след разпита му по делото за изнудване на Васил Божков. Материалите от проведения по делегация разпит на премиера Петков в качеството му на свидетел и пострадал ще бъдат изпратени на следователя от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура – Стара Загора.

След повторния разпит проведен по-рано през днешния ден, Петков каза пред чакащите го журналисти, че е дал много подробно същата информация и сведения, каквито дал при първия разпит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари