Русе ще разбере на какво е способна бурята "Nazareth"

0
Басистът споделя пред Николов, че вече е наясно къде идва и няма търпение да се срещне с русенската публика.
Басистът споделя пред Николов, че вече е наясно къде идва и няма търпение да се срещне с русенската публика.

"Имаме нов певец, качихме го на борда през тази година. Той е много добър. Искаме да покажем на света, как звучим с него. А с него сме много добри. Турнетата се получават страхотно. Хората, които идват да ни гледат, ни приемат много добре".

Това заяви единственият оригинален член на "Nazareth" Пийт Агню броени дни преди концерта на легендарната група в Русе в интервю за "От другата страна" по радио Варна, съобщава сайтът на предаването с водещ Мартин Николов.

Басистът споделя пред Николов, че вече е наясно къде идва и няма търпение да се срещне с русенската публика.

Припомняме, че легендарната шотландска група ще се изяви в рамките на седмото издание на Green Rock Fest в "Булстрад Арена" на 13 септември, неделя. Вратите на залата ще бъдат отворени в 16 ч. В 17 ч. започват подгряващите групи, като организаторите отново са заложили на обещаващи млади таланти, сред които са Explicit от Русе, Blood Sugar от Силистра, Gunpowder от Русе, PhenomenOn от Букурещ и Анекдот от Русе.

Вълнуващото музикално преживяване, ще бъде специален подарък от Община Русе, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух" и техните партньори, за всички рок фенове.

Раздаването на безплатните билети вече започна, като още в първия ден мениджърският екип на залата съобщи, че са разграбени близо 5 000 билета. Очаква се днес след 17 ч. в Доходното здание и "Булстрад Арена" да бъдат пуснати още около 1 000 пропуска.

"Хората са много критични особено, когато смениш вокалист. Защото Дан МакКафърти е много добре познат след всички тези години. Но и сега нещата се получават страхотно с Карл Сентънс. Отзивите са невероятни. Разбира се, че бяхме леко изнервени в началото, дали работата с него ще потръгне. Имахме късмет. Можеш да замениш китарист, барабанист, басист и на никой няма да му пука особено. Но с вокалистите е друго, защото няма как да имитираш 100 процента човешкия глас. Тази е промяна е голяма. Китаристът можеш да го имитираш, но с певеца е друга работа. Карл обаче има свой собствен стил на пеене. Той не се опитва да копира Дан, защото изпълнява песните по свой начин. Има друг тип глас. В началото се притеснявах, какво ще излезе, но вече съм спокоен. "Nazareth" са като буря на сцената. Ще разберете скоро на какво сме способни. Нямаме търпение да се срещнем", споделя още Агню.

Басистът добавя, че той самият не е вярвал, че "Nazareth" ще съществува след толкова години и именно това е най-голямото й постижение за момента.

"В момента нямам никакви конкретни цели. Нещата си вървят по каналния ред. Единственото, което искаме е да продължаваме да свирим. Имали сме успехи в класациите, добри продажби, но самият факт, че още сме живи, е постижение. Няма едно конкретно нещо, което мога да посоча и да кажа, че ето това е най-голямото ни постижение. Има съвкупност от фактори. Мисля, че тепърва ми предстои да постигна най-доброто", казва още Пийт Агню, отчитайки и голямото значение на неспирните турнета, с които групата поддържа постоянна връзка със своите фенове.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари