Легендарната група NAZARETH ще изнесе концерт в Арена Русе

0
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Русе, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух"
Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Русе, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух"

Легендарната група NAZARETH ще изнесе запомнящ се концерт на 13 септември 2015 г. в Арена Русе в рамките на традиционния фестивал "Green Rock Fest Ruse 2015".

Бандата пристига в класически състав с най-новото си шоу и водена от новото лице, рокаджията Carl Sentance, известен на световната рок сцена и с проектите си "Don Airey & Friends" и "The Classic Rock Show".

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Русе, Общинска фондация "Русе-град на свободния дух", ВН-социален проект на Еконт и частни спонсори.

Nazareth е шотландска хард рок група, създадена през 1968 г., която още в началото на 70-те години, успява да наложи няколко големи хита на територията на Великобритания и да спечели сърцата на голяма международна аудитория. Преместването на групата в Лондон, отваря вратите към световната сцена и от тогава до днес бандата е един от най-високите върхове в класическата и съвременната рок музика.

Вълнуващото музикално преживяване, ще бъде специален подарък от Община Русе и Общинска фондация "Русе-град на свободния дух" и техните партньори, за всички рок фенове. Информация за получаването на безплатните билети за събитието ще бъде обявена допълнително на сайтовете на Грийн Рок Фест Русе 2015, Общинска фондация „Русе-град на свободния дух“ и Арена Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари