NAZARETH ще изнесе грандиозен концерт в Русе

0

Легендарната група NAZARETH ще изнесе грандиозен концерт на 13 септември 2015 г. в зала „БУЛСТРАД Арена“ в рамките на традиционния фестивал "Green Rock Fest Ruse 2015".  Феновете на рока ще могат да получат безплатни билети от 7 до 13 септември от централния вход на „Булстрад Арена“ и Доходно здание от 17 до 20 часа.

Заради капацитета на залата е наложено ограничение от по 2 билета на човек. Всеки билет е застраховка и притежава уникален баркод, благодарение на който няма да се допусне фалшифициране на документа и нелегално пребиваване в залата. Билетите са без посочени конкретни места. В деня на събитието зала „Булстрад Арена“ ще отвори врати за зрители в 16 часа. Това стана ясно на пресконференция днес, на която присъстваха кметът на Община Русе Пламен Стоилов, Управителят на Сдружение „Green Rock Fest „ Мария Атанасова, Мениджърът на зала „Булстрад Арена“  Иван Драндийски и Председателят на УС на Общинска фондация „Русе-град на свободния дух“ д-р Страхил Карапчански.

„Green Rock Fest  е едно от събитията на годината и жителите на „града на свободния дух“ заслужават то да бъде реализирано при най-добрите условия, в най-хубавата зала“, коментира кметът Пламен Стоилов. Той призова феновете на рока да не купуват билети „на черно“, защото те не са обект на продажба и няма да получат гаранция, че документът няма да е фалшив.    

„Добрата презентация на град Русе, историята на фестивала и отличните условия в зала „Булстрад Арена“  допринесоха за успешните преговори с „Назарет“ да включат дунавския град в програмата си“, обясни Иван Драндийски. Той допълни, че няма да бъде правен компромис с качеството на изпълнение на техническите изисквания, свързани с озвучаване и осветление.

Легендите от „Назарет“ пристигат в Русе в класически състав с най-новото си шоу и водени от новия вокал, рокаджията Carl Sentance, известен на световната рок сцена и с проектите си "Don Airey & Friends", "The Classic Rock Show" и „Persian Risk“.

Вълнуващото музикално преживяване ще бъде специален подарък за всички фенове на рока от Община Русе, Общинска фондация "Русе – град на свободния дух" с любезното съдействие на „Булстрад Арена“. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на ВН – социален проект на Еконт, фирма „Нетуоркс България“, по повод 15-тия й рожден ден, както и на други  частни спонсори.

Програмата на фестивала ще започне в 17:00 часа с концерт на групите PhenomenOn от Букурещ, Blood Sugar от Силистра и Explicit, Gunpowder и Анекдот от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари