Русе бе домакин на Държавното първенство по радиоуправляеми ветроходни яхти клас S

0

Състезанието се проведе в Лесопарк „Липник“

В Лесопарк „Липник“ край Русе от 9 до 11 юни се проведе II кръг от Държавното първенство по радиоуправляеми ветроходни яхти - клас S. В него се включиха представители на клубове от Варна, Габрово, Пазарджик, Казанлък, Харманли и Русе.

Първенството се организира от Спортен клуб по корабомоделен спорт „змс Иван Маринов“ – Русе и е под егидата на Община Русе и Българската федерация по корабомоделен спорт.

Състезанията се проведоха на язовира в Лесопарк "Липник". През втория ден на надпреварата гонките бяха наблюдавани и от кмета Пенчо Милков, който поздрави участниците в първенството.

В Клас F5E - юноши призовите места спечелиха представителите на Габрово, като първо място зае Никола Панчев, второто място грабна Александра Бончева , а до тях на почетната стълбица се нареди Виктория Бончева.

Победител в Клас F5E - мъже стана варненецът Живко Липчев, а в Клас F5М първото място бе за Стефан Тенев от Казанлък. В Клас F5 - 10 приза грабна Димитър Давидков от Пазарджик.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Хахаха
    То не може да стане нещо на язовира, без присъствието на разведения ми нов Зет. Ама и мойта толкоз тъпа, че да ареса тоя нерез. Два криватя изтърбуши за година. Че и на тъщата фърля око, само да не опраши и нея, че тогиз голям срам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари