Румяна Ченалова: България е просната по очи, лежи в тинята и умира. Ние умираме. Ние сме България!

7
Вече е време за събиране - стена от рамена, вулкан от сърца. Докато още може
Вече е време за събиране - стена от рамена, вулкан от сърца. Докато още може Снимка: Румяна Ченалова / Facebook

Вече е време за събиране - стена от рамена, вулкан от сърца. Докато още може

Възмездие - това е думата.

По силата на закона, със строгостта на закона.

Възмездие!

България е просната по очи. Лежи в тинята и вдишва с мъка зловонието на отровните изпарения. Рани покриват тялото и. Подритват я свои и чужди. Презират я. Задружно я заличават.

Умира.

Ние умираме. Ние сме България.

Изходът е - като в Сингапур и Грузия. Масови уволнения на държавни служители. Нови назначения по строги критерии и безкомпромисни проверки. Закон за почтеност - детектор на лъжата, тестове за професионална компетентност, обща култура, психологически профил и т.н. / вече писах за това/.

Нови магистрати, присъди и затвор за виновните. Конфискация на незаконно придобитото имущество.

Нови закони. Контрол.

Нови хора.

Независимост и приоритет на националния интерес.

Това е справедливостта.

За да стигнем до нея обаче е нужно да сринем прогнилите основи на българският дом. Да изтребим паразитите, дървениците, дървоядите. Да излеем нови основи.

Могат го здрави и чисти хора, майстори с умения и сърца. Бойци.

Те са онези пламъчета, които ни сгряват в денонощната тъмнина.

Не е достатъчно да знаем, че ги има.

Не стига да ги търсим за да вдишаме грам надежда.

Вече не.

Умираме.

Вече е време за събиране - стена от рамена, вулкан от сърца.

Докато още може.

Стани и България ще се изправи!

Румяна Ченалова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    8
    до 6
    На твърда дрога ли си?
  • -4
    7
    Гражданин
    ЧЕСТИТА 2024! Живот и здраве на всички!Чудя се как тази "госпожа" има гьонсурата и тапигьозлука да чете морал.Да не би аз да пуснах убиеца от "Соло".Ами другите и подвизи.Ами факта , че като студентка е била забележителна със свръхразкрепостеност,но не и с прилежание в учението. Повръща ми се вече от такива човекоподобни съзнания.Да направи един алианс на изкукалите жени заедно с Надежда Нейнски,Елена Поптодорова и други такива,та да си приказват колкото си искат.
  • 1
    6
    Цветослава Василева
    Съдия Ченалова е моят кумир! Тук пишете коментари само такива които и завиждате. Вие никога няма да станете съдии и за това ще си останете бедни! Аз уча право и ще стана съдийка и ще вземам хубави подкупи. А вие сте долни комунисти, които само завиждате. Като не ви харесва в България отивайте в Северна Корея или в Русия. Но в скоро време ще започне офанзивата на Украйна и Зеленски длед като стигне до Владивосток ще влезе и в Северна Корея и ще превземе и нея. И тогава ще се молите да се върнете в България, но съдия Ченалова вече ще е президент и няма да ви позволи да се върнете мръсни комунисти! И столицата на България ще е Басарбово!
  • -4
    5
    Гост
    Вземай мотика 12номер, и отивай да копаш,да вдигаш Бг на крака !Такива плямпала ,като теб ,и президента Радев стотици хиляди.Кой остана в Бг ....трите ППП та .Политици ,полицаи ,пенсионери ,с кой ще вдигаш Бг на крака ,и циганите избягаха по Европата!?
  • -6
    4
    Ауууууу
    Ма моля ви недейте показва това недоразумение без да има положен 5 мм. Фон дьо тен. Значи докато беше от тях не мучеше да се сменят всички магистрати, сега като я уволниха - мучи и бучи! Ай сиктир бе бабче сдухано!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари