Народът иска справедливост

3
Искам ВИНОВНИТЕ ЗА КАТАСТРОФАТА ДА БЪДАТ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИ! Иначе няма да можем да продължим
Искам ВИНОВНИТЕ ЗА КАТАСТРОФАТА ДА БЪДАТ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИ! Иначе няма да можем да продължим

Това е най-трудното днес. Да гледаме хората, ограбили България, как живеят от откраднатото, как се смятат за новите богоравни. И ни се смеят от висотата на пиедесталите, които ние построихме за тях.

Спомням си за ликвидационните съвети на Филип Димитров. Спомням си дивата приватизация на Костов. Още по-дивата реституция на Лучников и компания. Костов, Муравей Радев, Филип Димитров, Христо Бисеров....хванете всеки втори политик на прехода и ще видите рязко забогатели от влизането си в политиката хора.

За тях плюс - имоти, банкови сметки, лукс, за нас минус - БГА "Балкан" , "Кремиковци", стотици заводи, сгради, гори, хотели, зелени площи. И за ограбването и оглозгването на една много добра икономика, изведнъж се оказва, че виновни няма.

И в един момент искахме само едно - тези, които ограбиха България, да получат възмездие. Обещавано ни от всяка една политическа партия преди избори и забравяно без изключение след всяко влизане във властта.

Все едно влизането във властта е влизане в тайна групировка на омерта и взаимна защита. Няма осъдени, няма в затворите, няма конфискувано имущество. И те остават богати, а ние - народът, все по-бедни. Гледайки как ни карат да се радваме като палета на всеки "инвеститор", направил си цехче в България заради почти безплатния труд.

Искаме възмездие. И справедливост. Защото всичко останало ще бъде подигравка и с правото и с народа на България. Знам, че всички сте свързани с омертата, защото всеки нещо е крал. Но този Гордиев възел трябва да бъде разсечен веднъж завинаги. Защото тази омраза се натрупва и трябва да има отдушник. С или без вас.

В България много пъти е имало подобно възмездие, включително закон за незаконно забогателите чиновници и за съдене на министрите. И Народен съд!

Искам ВИНОВНИТЕ ЗА КАТАСТРОФАТА ДА БЪДАТ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИ! Иначе няма да можем да продължим.

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари