Румен Радев връчи престижна награда на ВИТТЕ Аутомотив България

1

На 25.01.2018 г., по време на Наградите на германската икономика 2017, лично Президентът на Република България - г-н Румен Радев връчи на Управителя на ВИТТЕ Аутомотив България - д-р Христов, първа награда в категория "Голямо предприятие". 

Изключително сме радостни и горди от наградата, тя е отражение на близо 10 години усилие и труд. Успяхме да докажем, че една германска инвестиция може да се случи много успешно в България“, сподели управителят на компанията д-р Христов.

Събитието се проведе за четиринадесета поредна година, а церемонията се състоя в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Организаторите от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) бяха номинирали 32 предприятия.

Победителят във всяка една от категориите бе  определен от жури от високопоставени представители на бизнес средите, политиката и дипломацията. Освен категорията „Голямо предприятие“, където ВИТТЕ Аутомотив България спечели първо място, призовете се връчиха в още три направления: „Малко или средно предприятие”, „Корпоративна социална отговорност“ и „Иновации“. Други официални гости на награждаването бяха: г-н Тим Курт, президент на ГБИТК, Херберт Салбер, посланик на Германия и проф. Анастас Герджиков, ректор на СУ.

Критериите за избор на лауреатите бяха: Инвестиции и повишаване броя на работните места; Увеличение на търговията с Германия ; Технологични и екологични иновации и решения; Реализирани програми, свързани с повишаване квалификацията на служителите; проекти в областта на околната среда; социалана ангажираност; Други заслуги за развитието на двустранните икономически отношения.

Ръководството благодари на всички работещи в компанията – „наградата е плод на всички наши общи усилия!“.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари