Служители на ВИТТЕ Аутомотив чистиха Лесопарка

3

 ВИТТЕ Аутомотив България се включи в националната кампания .

„Да изчистим България заедно 

На 16 септември (събота), ВИТТЕ Аутомотив се включи в националната кампанията „Да изчистим България заедно”, организирана от bTV Media Group.

Това е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.

Компанията бе осигурила ръкавици и чували за смет. За по-малко от 2 часа успяха да се съберат над 150 торби с отпадък. За половин година, това е втората почистваща акция, която ВИТТЕ Аутомотив прави в зоните на Лесопарк Липник. За да направи събитието още по смислено, служителите решиха да събират пластмасовите отпадъци разделно.

Едно от най-замърсените места безспорно бе  коритото на езерото. Най-често изхвърлените предмети бяха: празни пластмасови и стъклени бутилки, кенчета от бира, рибарски кутийки и опаковки.

ВИТТЕ Аутомотив България се гордее и благодари на всички служители, които отделиха от времето си и се включиха в тази екологична кампания!

Отношението към опазване на околната среда е не само добър пример, но и начин на мислене, който ни превръща от доброволци за един ден в неизменни посланици на каузата да направим България чиста. Защото не сме безразлични!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари