Румен Христов: В известен смисъл ДПС са част от некоалицията

1
Лидерите на некоалицията не си говорят само по телефона, а се виждат и помежду си
Лидерите на некоалицията не си говорят само по телефона, а се виждат и помежду си Снимка: bTV

Лидерите на некоалицията не си говорят само по телефона, а се виждат и помежду си

Има необходимост да се търси мнозинство за прокарване на конституционните реформи. Това заяви пред bTV лидерът на СДС Румен Христов.

"В известен смисъл ДПС са част от некоалицията, когато става въпрос за конституционните промени и бюджетът. ДПС не могат да бъдат изключени от процеса."

Председателят на СДС каза, че след 6 месеца ще има ротация във властта, когато се очаква да има допълнителни промени. Кадровите промени са съгласувани само с ГЕРБ, но и с ПП-ДБ.

Големите грешки и беди, които се случиха на България, са заради БСП. Най-вероятно ще има разговори и с БСП за конституционните промени, но няма да ги подкрепят, коментира той.

"Постът на кмет на София, който искат да дадат на Васил Терзиев, е само едно стъпало към овладяване на държавата - репетиция за министър-председателския пост, който ДС отново иска да завземе", завърши Румен Христов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Пепи
    Кой беше ти бе другарю Румен Христов? От 'де идеш и за к'о се бориш? Нали не се имаш за нещо смислено в сегашната бг политика???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари