Ротации в комисиите на Общински съвет - Русе

1
Иво Пазарджиев и Асен Даскалов си разменят постовете
Иво Пазарджиев и Асен Даскалов си разменят постовете Снимка: архив

Иво Пазарджиев и Асен Даскалов си разменят постовете

Съгласно чл.21, ал.1, т.1 от ЗМСМА общинският съвет създава постоянни комисии и избира техните членове. В чл.39, ал.3 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Русе, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация е посочено, че общинският съвет може да извършва промени във вида, броя, състава и председателите на постоянните комисии.

Предвид гореизложеното предлагам Общински съвет – Русе да вземе следното решение:

На основание чл.21, ал.1, т.1 от ЗМСМА, във връзка с чл.39, ал.1 и 3 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Русе, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация, Общинският съвет реши:

  1. Освобождава Асен Иванов Даскалов като член на постоянна комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.
  2. Освобождава Иво Колев Пазарджиев като член на постоянна комисия по Бюджет и финанси.
  3. Избира Иво Колев Пазарджиев за член на постоянна комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.
  4. Избира Асен Иванов Даскалов за член на постоянна комисия по Бюджет и финанси.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук